• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • nov
  3
  2022

  Tessa uit Blind Getekend werkt bij DELA in Nijmegen

  Je moet het maar aandurven: blind een dienstverband tekenen, zónder dat je weet bij welke werkgever je aan de slag gaat. Tessa Vrijhoef deed het voor het EO televisieprogramma Blind Getekend. Tijdens de uitzending van vorige week was te zien hoe de blinddoek afging waarna de veertigjarige Nijmeegse ontdekte dat haar nieuwe baan in crematorium Waalstede was. Inmiddels zit de proeftijd erop en met succes! Dit bleek in het programma van gisterenavond. Tessa is blij met haar baan als uitvaartverzorgster bij coöperatie DELA: “Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen!”

 • okt
  24
  2022

  Hoogste punt bereikt bij bouw nieuw crematorium Bemmel

  Op dit moment werving nieuwe medewerkers

  De bouw van het nieuwste DELA-crematorium in Bemmel (gemeente Lingewaard) heeft het hoogste punt bereikt. De bouw ligt daarmee op schema. Afgelopen week werd het hoogste punt symbolisch gevierd met de bouwers en uitvaartverzorgers uit de regio.

 • okt
  3
  2022

  Met onderhoud blijft bomenlaan behouden voor afscheidsdiensten IJsselhof

  Begraafplaats IJsselhof in Gouda start begin oktober met het grote onderhoud aan de karakteristieke bomenlaan. De bomenlaan is een van de meest authentieke elementen van de begraafplaats. Niet alleen bieden de bomen beschutting aan graven, ze bepalen ook het uitzicht vanuit de aula tijdens afscheidsdiensten. Sommige bomen zijn monumentaal beschermd.

 • sep
  13
  2022

  DELA - in gesprek met

  DELA staat voor solidariteit. Wij zijn opgericht vanuit de kracht van het collectief en de gedachte dat we zorgen voor elkaar. Dit betekent ook bijdragen aan een betere wereld. Dat doen we met onze uitvaarten en met onze beleggingen. In totaal beleggen we zo’n 9 miljard euro. We doen er alles aan om in 2030 de CO2-uitstoot van onze beleggingen te halveren. Om te kijken of we op de goede weg zijn en om te leren, gaan we bij DELA graag in gesprek met experts.

 • sep
  9
  2022

  Vermindering van zo’n 60m3 gas per crematie

  Crematorium Baexem vervangt gasoven voor elektrische variant

  Crematorium Midden-Limburg in Baexem start op 19 september met de vervanging van de gasgestookte crematieoven voor een elektrische variant. Die vervanging is onderdeel van een grotere vernieuwing van de DELA-uitvaartlocatie aan de Kasteelweg.

 • aug
  28
  2022

  Grootste uitvaartverzorger gaat duurzame ‘paddenstoelenkist’ aanbieden

  ‘Levende doodskist’ nu ook geschikt voor crematies

  Uitvaartverzorger- en verzekeraar coöperatie DELA neemt de levende uitvaartkist van Loop Biotech op in haar assortiment. Met zo’n 4 miljoen verzekerden en jaarlijks ruim 40.000 uitvaarten is DELA de grootste uitvaartverzorger van Nederland. De Living Cocoon is sinds twee jaar op de markt, waarbij deze tot nu toe vooral werd ingezet bij (natuur)begrafenissen. Onlangs is de Living Cocoon ook goedgekeurd voor crematies, waardoor de levende kist nu voor een groter publiek beschikbaar is.