• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • okt
  29
  2021

  Zegeningen van digitaal herinneren

  Buitenlandse familie en ouderen zijn op afstand aanwezig bij herinneringsbijeenkomsten

  Het coronavirus heeft ontegenzeggelijk veel leed veroorzaakt bij nabestaanden van overledenen. Toch telt coöperatie DELA ook haar zegeningen als het gaat om de digitale ontwikkelingen in coronatijd. Waar tot twee jaar geleden de aanname was dat nabestaanden de voorkeur zouden geven aan fysieke bijeenkomsten boven digitale, blijkt nu dat er ruimschoots behoefte is aan beiden. “Zelfs vanuit Japan komen er aanmeldingen om op afstand aanwezig te zijn bij onze herinneringsbijeenkomsten”, zo vertelt Véronique Klaassen, directeur Uitvaartverzorging bij coöperatie DELA. Het digitaal herinneren van overledenen neemt daarmee een grotere en snellere vlucht dan verwacht. DELA ziet dat als een positieve trendontwikkeling.

 • okt
  29
  2021

  DOMUSDELA onderdeel van GLOW 2021

  Ook dit jaar doet DOMUSDELA mee aan Glow. De Paterskerk is één van de hoogte punten van het inmiddels wereldberoemde evenement.

 • okt
  8
  2021

  Stijgende gasprijs heeft tussentijds geen invloed op premie of crematies

  Elektrische crematieoven toont meerwaarde ten tijde van stijgende gasprijzen

  De alsmaar stijgende gasprijzen hebben tussentijds geen invloed op de premie of kosten van een crematie bij coöperatie DELA. De uitvaartverzekeraar en -verzorger werkt niet met variabele prijzen, maar kan vaste prijzen afspreken. DELA heeft enige tijd geleden de prijzen voor 2022 al vastgezet met haar leverancier. Die prijs is vergelijkbaar met 2021.

 • okt
  7
  2021

  DELA investeert in Kempen SDG Farmland Fund

  100 miljoen euro vanuit overtuiging voor maatschappelijk verantwoord beleggen

  Coöperatie DELA investeert vanuit haar maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid in het beleggingsfonds Kempen SDG Farmland Fund, een Nederlands fonds dat investeert in wereldwijde landbouwgronden die een bijdrage leveren aan een duurzame voedselproductie.

 • sep
  16
  2021

  DELA doet duurzame investering in Nederlands project

  Coöperatie DELA investeert vanuit haar maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid in Lightyear, het Nederlandse high-tech bedrijf dat ‘s werelds eerste lange-afstands zonneauto ontwikkelt.

 • aug
  19
  2021

  Uitvaartidee Breda krijgt landelijke navolging

  Toen weer een kruisje ‘made in China’ op een uitvaartkist werd gelegd, ontstond een simpele gedachte: dit moet duurzamer kunnen. Slechts maanden later was het kruisje ‘made in Breda’, verduurzaamd én socialer.​