• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • dec
  17
  2021

  Interview Véronique Klaassen in De Frits

  'Wacht niet met mooie woorden'

  ‘Wacht niet met mooie woorden’, is de titel boven een interview met onze directeur Uitvaartverzorging Véronique Klaassen. In het magazine De Frits vertelt zij over haar drijfveren, hoe ze bij DELA terecht kwam en over hoe belangrijk het is om over je uitvaart te praten.

 • dec
  9
  2021

  Longread: zo helpen data om onze leden te informeren over duurzame uitvaarten

  DELA heeft een ambitieuze doelstelling op het gebied van duurzame uitvaarten: dé specialist zijn in 2030. Maar een specialist zijn is stap 1, maar ook zo gezien worden is minstens zo belangrijk. Daarvoor moet DELA onder meer online gevonden worden. Hiervoor ontwikkelde DELA het afgelopen jaar samen met Contenture een contentstrategie, waarbij de organisatie in de huid kruipt van de doelgroep. Niet door onderbuikgevoel, maar door openbare data.

 • nov
  25
  2021

  Ondanks de drukte kunnen uitvaarten gewoon door

  Oplopende drukte ook merkbaar in uitvaartbranche

  In Nederland is weer sprake van oversterfte en dat geeft topdrukte in de uitvaartbranche. Coöperatie DELA, grootste uitvaartverzorger in Nederland, krijgt op dit moment dagelijks zo’n 100 overlijdensmeldingen binnen, terwijl 70-80 meldingen normaal is voor deze periode van het jaar.

 • nov
  18
  2021

  ‘Vrijwel alle uitvaartvervoer binnen drie jaar in Den Haag en Amsterdam duurzaam’

  Samenwerking tussen Van der Lans & Busscher en coöperatie DELA

  Binnen drie jaar is vrijwel al het uitvaartvervoer in de regio’s Haaglanden en Amsterdam duurzaam. Dat is de uitkomst van de samenwerking tussen de Haagse vervoerder Van der Lans & Busscher en coöperatie DELA, Nederlands grootste uitvaartverzorger.

 • nov
  2
  2021

  Eerste elektrische crematieoven geplaatst bij Den en Rust

  Verbouwing Bilthovens crematorium op schema

  Bij crematorium Den en Rust in Bilthoven is maandag de eerste van twee elektrische crematieovens geplaatst. De plaatsing is onderdeel van de ingrijpende verbouwing van het crematorium, dat hiervoor al sinds eind juni is gesloten. Het crematorium wordt gerenoveerd, geoptimaliseerd en verduurzaamd.

 • okt
  29
  2021

  De Wensfabriek

  Tijdens Glow kunnen bezoekers van het lichtfestival hun wens als lichtkunst laten projecteren in DOMUSDELA. Het belooft een magisch schouwspel te worden. Dus, is er binnenkort iemand jarig? Zijn er zieken in je omgeving? Staat er een examen voor de deur? Kom naar Glow en doe een wens in de Wensfabriek.