• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jun
  26
  2020

  'Het was zijn laatste rit'

  Nieuwe auto’s Overbrenging lichter en zuiniger: 650 bomen besparing

  Het zijn vaak de laatste kilometers in een mensenleven: onderweg naar een crematorium of laatste rustplaats. En Nederlanders zijn daarin nog altijd traditioneel, maar alternatieve vormen vinden we interessanter worden. De emotionele waarde van ‘de laatste rit’ lijkt daarmee steeds groter te worden.

 • jun
  16
  2020

  DELA wederom beste werkgever in Great Place to Work

  Coöperatie DELA heeft dinsdag 16 juni tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2020 van Great Place to Work (GPtW) wederom de eerste prijs in de categorie ‘Large Workplaces’ in de wacht gesleept. DELA mag zich ook in 2020 de beste werkgever van Nederland noemen.

 • jun
  12
  2020

  Hoge waardering van klanten en medewerkers

  Coöperatie presenteert jaarcijfers 2019

  Een jaar dat een bijzondere plek krijgt in de geschiedenis van DELA, zo karakteriseert coöperatie DELA het jaar 2019. Als het plan om Yarden over te nemen doorgaat, zal de coöperatie met een miljoen verzekerden groeien. Zonder rekening te houden met de effecten van de aangekondigde overname, steeg het aantal verzekerden in 2019 met ruim 75.000 tot meer dan 4,1 miljoen, zo is te lezen in het zojuist verschenen jaarverslag.

 • jun
  4
  2020

  Overlijden Marc de Hond

  Wij zijn geschrokken door het verdrietige nieuws van het overlijden van Marc de Hond (42), voormalig ambassadeur van het DELA Fonds.

 • jun
  2
  2020

  Cooperatie DELA nieuwe hoofdsponsor Roparun

  Vandaag maakt coöperatie DELA bekend dat zij de nieuwe hoofdsponsor wordt van de Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld. Deelnemers zamelen met deze teamprestatie geld in voor de palliatieve zorg. DELA gaat de Roparun in elk geval de komende drie jaar helpen om het populaire sponsorevenement verder uit te bouwen in Nederland.

 • mei
  26
  2020

  DELA positief over beoordelingskader gezondheidsraad om alternatieven voor begraven en cremeren toe te staan

  Deze week publiceerde de Gezondheidsraad haar advies over de toelaatbaarheid van nieuwe vormen van lijkbezorging. Het advies is geschreven op verzoek van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en zal binnenkort in de Tweede Kamer worden behandeld.