• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mrt
  1
  2019

  Natuurbegraafplaats in Groningen

  Eerste samenwerking met natuurbeheerder

  Net boven Groningen, naast het oude kerkhof van Wierum, gaat Het Groninger Landschap samen met coöperatie DELA een natuurbegraafplaats inrichten. Die gaat de Wierdebegraafplaats heten.

 • feb
  13
  2019

  Elektrische crematieoven: duurzaam alternatief voor een gasoven

  In februari 2019 werd de eerste elektrische crematieoven van Nederland in Geleen geplaatst

  Een elektrische crematieoven is beter voor het milieu. Het vermindert de CO₂-uitstoot met zo’n 113 kilogram per crematie. DELA heeft de eerste elektrische crematieoven van Nederland. Hoe werkt zo’n verbrandingsoven?

 • feb
  8
  2019

  Monuta en DELA samen in crematorium La Grande Suisse

  Inmiddels toestemming ACM voor samenwerking

  Uitvaartondernemingen Coöperatie DELA en Monuta willen samen het monumentale landgoed La Grande Suisse in Maastricht als crematorium in gebruik gaan nemen. Daarvoor is de verplichte concentratiemelding gedaan bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

 • jan
  30
  2019

  Burgemeester ontvangt moderne vertaling van middeleeuws boek op DOMUSDELA

  'Florarium Temporum’, Bloemhof der Tijden, is de titel van een kroniek van de priester Nicolaas Copper jr. Dit bijzondere werk, in moeilijk leesbaar latijn, werd tussen 1464 en 1472 geschreven op Mariënhage in Eindhoven. Rotary Eindhoven Soeterbeek maakte een moderne uitgave mogelijk.

 • jan
  3
  2019

  Lichtjesavond crematorium Maaslanden

  Herinneren in sfeervolle ambiance

  Coöperatie DELA houdt op 17 januari een lichtjesavond om overleden dierbaren te herinneren. Tussen 18.00 en 20.00 uur is het terrein van crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid een kaars te branden ter herinnering aan hun overleden dierbaren.