• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mrt
  29
  2018

  DELA op eerste plaats Great Place to Work 2018

  Coöperatie DELA heeft dinsdag 27 maart tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2018 van Great Place to Work (GPtW) de eerste prijs in de categorie ‘Large Workplaces’ in de wacht gesleept. DELA mag zich een jaar lang de beste werkgever van Nederland noemen.

 • mrt
  23
  2018

  DELA aan tafel bij Kassa

  over het afkopen van een uitvaartverzekering

  Het consumentenprogramma Kassa van VARABNN nodigde DELA uit om een toelichting te geven op het afkopen van een uitvaartverzekering. Een uitnodiging waar de coöperatie graag op ingaat. Afkoop is voor mensen geen alledaagse zaak. In de uitzending van 24 maart schuift algemeen directeur Edzo Doeve aan om vragen over afkoop bij DELA te beantwoorden.

 • mrt
  15
  2018

  DELA INSPIREERT MET LEZING ‘GELUKKIG OUD WORDEN’

  Donderdag 22 maart in Parktheater Eindhoven

  Tilburg en Eindhoven gaan een lenteweek vol geluk tegemoet. Van maandag 19 tot en met vrijdag 26 maart staan beide steden weer in het teken van de Dutch Happiness Week met tal van lezingen, voorstellingen, films en workshops. DELA neemt dit jaar deel met de lezing 'Gelukkig Oud Worden'. Deze inspirerende lezing wordt donderdag 22 maart om 20.00 uur in het Parktheater gegeven door Patrick van Hees (de ‘geluksprofessor’ van Nederland) en de 93-jarige filosoof en schrijver Paul de Blot.

 • mrt
  2
  2018

  Coöperatie DELA opent vestiging in Duitsland

  Vanaf 1 maart is coöperatie DELA actief op de Duitse markt. Duitsland is na België en thuisland Nederland, het derde land waar de van oorsprong Eindhovense coöperatie actief is. DELA start er met overlijdensrisicoverzekeringen.

 • feb
  21
  2018

  Herbestemming Mariënhage officieel van start

  Door een ‘aftelklok’ in werking te zetten is de herbestemming van Mariënhage officieel van start gegaan. Dat gebeurde door Arno van den Hurk van de provincie Noord-Brabant, Louis Mulder, voormalig vicaris provinciaal van de Augustijnen, architect Bert Dirrix, Edzo Doeve, algemeen directeur van de nieuwe eigenaar DELA en de Eindhovense wethouder Mary-Ann Schreurs tijdens een bijeenkomst in de Paterskerk.

 • feb
  12
  2018

  DELA bouwt eerste crematorium met elektrische oven

  Nieuwe crematorium in stad Groningen zonder gasleiding

  Coöperatie DELA bouwt in Groningen het eerste gasloze crematorium van Nederland. De crematieoven gaat daar werken op groene stroom. Ovens van crematoria zijn van oudsher in Nederland aangesloten op het gasnet. Gemiddeld is voor een crematie 60 m3 gas nodig. In Nederland is het gemiddelde gasverbruik van een huishouden ongeveer 1.500 m3 per jaar.