• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  8
  2018

  Crematorium Goes in bedrijf

  In crematorium Het Zeeuwse Land aan de Kandtweg 2 vinden vanaf deze week de eerste crematies plaats. Coöperatie DELA waarborgt met het moderne, ruime gebouw een hoge kwaliteit van haar dienstverlening. Iedereen is welkom. Leden en niet-leden. Ook families die kiezen voor een andere uitvaartverzorger. Op zaterdag 26 mei is de open dag.

 • apr
  24
  2018

  DELA opent deuren van gemoderniseerde hoofdkantoor

  Coöperatie DELA heeft de deuren geopend van haar grondig verbouwde hoofdkantoor. De verdiepingen die de uitvaartverzekeraar en -verzorger zelf in gebruik heeft, zijn verduurzaamd en gemoderniseerd. Op de begane grond is ruimte voor overleg, samenwerken of ontspannen. In het restaurant Lieve , is iedereen welkom voor een lunch of een kop koffie aan de Starbucks espressobar.

 • apr
  24
  2018

  Reactie DELA op onderzoek Consumentenbond

  Coöperatie DELA is geschrokken van de uitkomsten van het onderzoek van de Consumentbond naar uitvaartkosten. Maar liefst 40 procent van de uitvaartondernemingen heeft geen prijzen op de websites staan. Daarnaast werkt het merendeel niet mee aan het onderzoek. DELA werkte wel mee. Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden niet worden verrast door de eindafrekening. Voor de uitvaart bespreekt DELA met nabestaanden daarom wat de kosten zijn en overlegt een helder overzicht. De factuur achteraf is vrijwel altijd identiek aan de kostenopgave vooraf. Onze prijzen zijn te vinden op onze website.

 • apr
  20
  2018

  Wie wint de Gouden Venus van Milo 2018?

  Termijn voor aanmelden van kandidaten gestart

  Acteurs hebben de Oscars, televisiepresentatoren de Gouden Televizier-Ring. En mensen met een beperking hebben de Gouden Venus van Milo. Iedereen kan kandidaten voor de Gouden Venus van Milo 2018 vanaf nu aanmelden. Dat kan tot en met 15 mei op www.goudenvenusvanmilo.nl.

 • apr
  12
  2018

  ‘Rouw-Harley’ markeert heropening uitvaartcentrum Oldenzaal

  Na een renovatie van ’ruim een half jaar, heropent uitvaartcentrum In Pace DELA Oldenzaal op zaterdag 14 april haar deuren met een open dag.

 • apr
  12
  2018

  Samenwerkingsverband duurzame zelfbouwkist winnaar Final Footprint Challenge

  Ze begonnen als twee verschillende inzendingen, maar besloten onderweg naar de finale hun inzendingen te combineren. Het resultaat: een bijna CO2-neutrale grafkist, die mensen per post kunnen ontvangen en zelf in elkaar kunnen zetten. De combinatie Ecor/Chistann is daarmee winnaar geworden van de eerste Final Footprint Challenge.