• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • okt
  27
  2018

  Werkwijze afname vingerafdruk bij overledenen teruggedraaid

  Integriteit staat voorop

  In het Radio 1-programma Radar van omroep AVROTROS ging een van de items over het nemen van vingerafdrukken bij overledenen. De commotie die hierover is ontstaan betreurt DELA en heeft ons doen besluiten om de werkwijze rondom vingerafdrukken per direct terug te draaien. Vanaf nu zal alleen op verzoek en met uitdrukkelijke toestemming van de nabestaanden een vingerafdruk van een overledene door DELA worden gemaakt.

 • okt
  4
  2018

  DELA samenwerkingspartner in Klup

  Coöperatie DELA is samenwerkingspartner geworden van de social start-up Klup.

 • sep
  25
  2018

  Gouden IJsselsteen voor Crematorium Schollevaar

  De Gouden IJsselsteen 2018 is zaterdag 22 september uitgereikt aan DELA-crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Wethouder Dick van Sluis (Stadsontwikkeling) reikte de prijs uit. Namens DELA waren locatiemanager Leonie Koole-Ros en directeur Uitvaartdiensten Chris Beaulen aanwezig. Ook de architect Iwan Povse was aanwezig.

 • sep
  25
  2018

  10.000 euro voor Horstse winnares van de ‘Gouden Venus van Milo’

  Imke Emons is de winnaar van de Gouden Venus van Milo. ​Dit is vandaag bekend gemaakt tijdens een speciale bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. Emons krijgt hierdoor ook een geldbedrag van 10.000 euro, dat zij zal besteden aan haar eigen goede doel. De prijs is een initiatief van het goededoelenfonds van coöperatie DELA.

 • sep
  4
  2018

  Muur middeleeuwse kloosterkerk komt bij werkzaamheden Mariënhage tevoorschijn

  Rondleidingen tijdens Open Monumentendag

  Tijdens de renovatiewerkzaamheden in het gebied Mariënhage in Eindhoven is een middeleeuwse kloosterkerkmuur tevoorschijn gekomen. Deze muur was aan het zicht onttrokken omdat er ruim een eeuw geleden een andere muur tegenaan was gezet. Zondag 9 september op de Open Monumentendag is deze bijzondere vondst voor het publiek toegankelijk.

 • jul
  30
  2018

  Nieuw uitvaartcentrum op terrein Zegestede

  Coöperatie DELA bouwt op het terrein van crematorium Zegestede in Roosendaal momenteel een nieuw uitvaartcentrum. Naar verwachting is de bouw eind dit jaar afgerond. Het nieuwe uitvaartcentrum is operationeel ergens in het eerste kwartaal van 2019.