• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mrt
  20
  2017

  Herinneren als ritueel groeit in populariteit

  Het ritueel om een overleden dierbare te herinneren, groeit in populariteit. Dat blijkt uit de bezoekersaantallen van speciale bijeenkomsten die uitvaartverzorger en – verzekeraar coöperatie DELA bijhoudt. De opkomst bij lichtjesavonden nam in één jaar met zeven procent toe. Ook de herinneringsbijeenkomsten bleken in trek.

 • mrt
  6
  2017

  Esther Kooistra verlaat DELA

  Per 1 april 2017 verlaat Esther Kooistra als manager DELA. Ze werkte ruim zeven jaar bij DELA, als laatste als manager van repatriëringsbedrijf Ouwerkerk International in Utrecht. Ze speelde daarnaast een belangrijke rol in nationale en internationale samenwerkingsverbanden in de uitvaartwereld.

 • mrt
  2
  2017

  Activiteiten Ouwerkerk International in andere handen

  De bedrijfsactiviteiten van Ouwerkerk International vallen sinds 1 maart 2017 onder de vlag van de Zorg Diensten Groep (ZDG). Het bedrijfspand, wagenpark en inventaris komen in handen van Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV). Coöperatie DELA verkoopt dit bedrijfsonderdeel, dat repatriëringsactiviteiten uitvoert.

 • mrt
  2
  2017

  Crematorium Veldhoven in bedrijf

  In crematorium De Hoge Boght aan de Eindhovensebaan 29 in Veldhoven vinden vanaf deze week de eerste crematies plaats. Op zaterdag 1 april is de open dag, waarbij de speciale herinneringsboom te bekijken valt.

 • jan
  3
  2017

  Herinrichting hoofdkantoor DELA dit voorjaar van start

  Coöperatie DELA start in maart 2017 met de herinrichting van het hoofdkantoor aan de Vestdijk/Oude Stadsgracht. De verdiepingen die de uitvaartverzekeraar en –uitvaartverzorger zelf in gebruik heeft, worden verduurzaamd en gemoderniseerd.