• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  23
  2017

  DELA voert nieuwe winstdelingsregeling in

  De Algemene Vergadering van coöperatie DELA boog zich zaterdag 20 mei over de invulling van de nieuwe winstdelingsystematiek voor het DELA UitvaartPlan. In 2016 besloot dit hoogste beslisorgaan, waarin leden het laatste woord hebben, om de systematiek aan te passen. Nu de plannen zijn gepresenteerd, kan de aanpassing vanaf 1 januari 2018 ook worden toegepast.

 • mei
  12
  2017
  Het risico van de DELA spaarverzekering is zeer klein

  DELA CoöperatiespaarPlan nu ook via Adviesbox

  Coöperatie DELA en Intersoftware maken het mogelijk om het DELA CoöperatiespaarPlan (spaarverzekering) te berekenen in Adviesbox. Daarmee komen zij tegemoet aan de wens van onafhankelijk financieel adviseurs, die advies over vermogen en geld opzijzetten willen meenemen in hun totaaladvies.

 • mei
  11
  2017

  Mogelijke vestiging crematorium Bemmel

  Coöperatie DELA wil een crematorium vestigen tussen Bemmel en Huissen. Het beoogde perceel ligt aan de Karstraat in Bemmel, tussen de A15 en de Lingewal. Direct omwonenden zijn uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

 • mei
  3
  2017

  Zorg dat duurzaam ondernemen loont

  Coöperatie DELA ondersteunt oproep aan informateur

  Coöperatie DELA steunt een oproep aan de formerende partijen tot een duurzaam regeerakkoord dat duurzaam ondernemerschap beloont en zo groene, economische groei bevordert. CEO’s van vijftien bedrijven (DELA, Bavaria, BAM, Besi, BeterBed, Interface, Auping, KPN, Moonen Packaging, Meerlanden, PitPoint, Rockwool, Royal HaskoningDHV, Tauw en TBI) geven aan dat met de juiste wetgeving en stimuleringsmaatregelen bedrijven meer resultaten kunnen boeken en uitblinken in schone verantwoorde oplossingen. Het Nederlandse regeerakkoord kan daarmee een voorbeeld zijn in Europa.

 • apr
  24
  2017

  DELA Klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland

  Tijdens het CustomerFirst Gala in Utrecht is coöperatie DELA door consumenten uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijkste Verzekeraar van Nederland 2017’. Aan de verkiezing ging een onafhankelijk online onderzoek vooraf onder duizenden willekeurig geselecteerde Nederlandse consumenten.

 • apr
  4
  2017

  DELA opent in november de deuren van het vernieuwde crematorium Rhijnhof

  De verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof gaan maandag 3 april van start. Het crematorium ondergaat een grote metamorfose; het hele interieur krijgt een eigentijdse uitstraling en het gebouw wordt uitgebreid met een uitvaartcentrum met twee rouwkamers en een verzorgingsruimte. In november 2017 opent het vernieuwde crematorium de deuren.