• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jul
  17
  2017

  DELA neemt Belgische verzekeringsportefeuille Hooghenraed over

  Coöperatie DELA heeft overeenstemming bereikt met Hooghenraed Levensverzekeringen N.V. over overdracht van hun Belgische verzekeringsportefeuille.

 • jun
  19
  2017

  DELA initieert app om goed gesprek te voeren in laatste levensfase

  ‘Before you leave’ is een nieuwe app om persoonlijke gesprekken te voeren met mensen die weten dat ze op korte termijn komen te overlijden. De app is een initiatief van coöperatie DELA die eerder succes had met de campagne ‘Waarom wachten’. Deze campagne inspireerde Nederland om mooie woorden te delen. De app gaat nog een stapje verder, want die helpt bij het voeren van diepgaande gesprekken.

 • jun
  16
  2017

  Gedenkmoment en expositie bij jubileum crematorium Maaslanden

  Crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk bestaat deze maand 30 jaar. Bij dat jubileum staat eigenaar coöperatie DELA op donderdag 29 juni op gepaste wijze stil door een gedenkmoment te houden. Daarnaast is er een foto-expositie in het crematorium.

 • jun
  12
  2017

  Congres ‘Zin in Uitvaart?!’

  Deskundigen uit praktijk en wetenschap over betekenisvol afscheid nemen

  Om haar 80-jarig bestaan te vieren organiseert coöperatie DELA in samenwerking met de Funeraire Academie het congres ‘Zin in Uitvaart?!’. Op 28 september buigen deskundigen uit wetenschap en praktijk zich een middag lang over de kennis en kunde die nodig is bij de uitvaart van nu.

 • jun
  9
  2017

  DELA kiest met beachvolleybal voor sport en lifestyle

  Coöperatie DELA is de komende vier jaar de hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. DELA steunt hiermee zowel de topsportactiviteiten, als de breedtesportevenementen op vele plaatsen langs de Nederlandse kust.

 • mei
  31
  2017

  DELA groeit in moeilijke markt

  Ondanks lage rente betere solvabiliteit

  Coöperatie DELA realiseerde in 2016 een stevige groei in de krimpende markt van uitvaart- en levensverzekeringen. Net als in 2016 stegen de premie-inkomsten. Nu met bijna 9% naar € 400 miljoen. Het aantal verzekerden liep op naar bijna 3,9 miljoen, ruim 100.000 meer dan in 2015.