• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • feb
  9
  2016

  Coöperatie DELA neemt crematorium Domstede in gebruik

  Sinds maandag 8 februari vinden de eerste crematies plaats in het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum Domstede aan de Proostwetering 8 in Utrecht. Met dit crematorium waarborgt DELA de hoge kwaliteit van haar dienstverlening aan de ruim 140.000 DELA-leden in de regio Utrecht. Naast leden van de coöperatie zijn ook families die kiezen voor een andere uitvaartverzorger welkom. De verwachting is dat er drie á vier crematies per dag plaatsvinden.

 • feb
  1
  2016

  Schenken en erven: wat je moet weten voor 2016

  De belangrijkste feiten rondom schenken en erven in 2016 voor u op een rijtje.

 • jan
  15
  2016

  DELA weer nummer 1 verzekeraar voor overlijdensrisicoverzekering

  Coöperatie DELA wint wederom de Adfiz Performance Award. Voor het tweede jaar op rij mag DELA zich met trots de nummer één verzekeraar voor overlijdensrisicoverzekeringen noemen.

 • jan
  12
  2016

  Rolstoelhuurauto biedt vrijheid

  Burgemeester Van Gijzel onthult Eindhovense Zonnebloemauto

  Op dinsdag 12 januari onthulde burgemeester Rob van Gijzel op het hoofdkantoor van coöperatie DELA de Eindhovense Zonnebloemauto. Hij overhandigde in het bijzijn van onder anderen Noud van Rooij, directeur de Zonnebloem, en Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA, symbolisch de autosleutels aan Gerdien Schuring.

 • jan
  7
  2016
  Het risico van de DELA spaarverzekering is zeer klein

  AFM boete DELA fors verlaagd

  De boete van € 500.000 die de AFM aan coöperatie DELA oplegde vanwege enkele reclame-uitingen over het DELA CoöperatiespaarPlan (DCP) is door de bestuursrechter met 90% verlaagd. De rechter kwam tot de conclusie dat consumenten ‘niet substantieel meer risico’s lopen dan uit de reclame-uitingen bleek’. DELA is blij dat de bestuursrechter de boete fors verlaagde.