• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  9
  2016

  Wie wint de Gouden Venus van Milo?

  ‘Eerste award voor mensen met een beperking’

 • mei
  3
  2016

  Hogere rechter schrapt boete DELA

 • apr
  22
  2016

  Coöperatie DELA wint de zilveren Cross Media Award

  Woensdagavond heeft DELA samen met onze partners: Sanoma|SBS, Ogilvy, Talpa, Radio538, Media Value & Fresh Fruit Digital de zilveren Cross Media Case van het jaar gewonnen.

 • apr
  20
  2016

  Chris Beaulen volgt Ruud Frische op als adjunct-directeur Uitvaartdiensten bij Coöperatie DELA

  Per september 2016 stopt Ruud Frische als adjunct-directeur Uitvaartdiensten bij DELA. Samen met directeur Uitvaartverzorging Sandra Schellekens geeft Frische leiding aan de uitvaartorganisatie waarbij hij verantwoordelijk is voor het uitvaartvervoer, en de crematoria en uitvaartcentra van DELA in Nederland. Collega Chris Beaulen die nu manager is van het Kenniscentrum bij DELA, volgt Frische op.

 • apr
  14
  2016

  Ook na verbouwing uitvaartdiensten in Donatuskerk

  De verbouwing van de Donatuskerk in Bemmel is in volle gang. In december zijn werkzaamheden gestart om van de kerk een ‘podium – muziek huis’ te maken. De tribune kan worden ingeschoven zodat de zaal ook voor andere doeleinden geschikt is. Uitvaartverzorger De Wit DELA gaat er afscheidsdiensten, rouwbezoeken, en condoleances verzorgen.

 • apr
  14
  2016

  Ondanks het verdriet op een zo mooi mogelijke manier afscheid nemen

  Veel nabestaanden willen helpen bij verzorging overledene

  Veel mensen willen helpen bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. Dit blijkt uit een onderzoek van coöperatie DELA onder haar leden. Meer dan de helft van de ruim driehonderd ondervraagden vindt dat een fijn idee. Bij de laatste verzorging denken mensen vooral aan wassen, aankleden, haren kammen en in de kist leggen. In wat mindere mate worden persoonlijke zaken genoemd zoals make-up aanbrengen, nagels lakken en scheren.