• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jun
  16
  2016

  Myosotis gaat als partner van DELA verder

  De samenwerking tussen Uitvaartverzorging Myosotis en coöperatie DELA verandert van dochteronderneming naar partner van DELA. Hiertoe hebben beide partijen overeenstemming bereikt.

 • jun
  13
  2016

  Ellen Nijenhof benoemd als directeur operations bij DELA Vastgoed

  Per 15 augustus 2016 treedt Ellen Nijenhof in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met voorzitter Frank Hendriksen vormt zij straks de tweehoofdige directie van DELA Vastgoed. Ellen Nijenhof is nu senior director property management bij CBRE en was daarvoor in dienst bij SCM, ook als director property management.

 • jun
  8
  2016

  Erfgoed Marienhage blijft behouden voor Eindhoven

  Het gebied Mariënhage in Eindhoven krijgt een herbestemming. De gemeente Eindhoven, Orde der Augustijnen, provincie Noord-Brabant en coöperatie DELA hebben overeenstemming bereikt over een beoogde samenwerking. Een bijdrage van zowel de gemeente als de provincie maakt deel uit van de contracten die naar verwachting deze zomer worden getekend.

 • jun
  7
  2016

  Jaarcijfers DELA 2015

  De groei die coöperatie DELA in 2015 in de nog altijd krimpende markt van uitvaart- en levensverzekeringen realiseerde, is boven verwachting. De premie-inkomsten stegen met ruim 7% naar € 367 miljoen. Het aantal verzekerden liep op naar 3,75 miljoen, ruim 100.000 meer dan in 2014. Het operationeel resultaat van de uitvaartverzekeraar en –verzorger steeg met 17% naar € 123 miljoen.

 • jun
  6
  2016

  Medewerkers coöperatie DELA nemen deel aan ProkkelSterrenslag

  Sportieve ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking

  Met maar liefst 24 teams nemen medewerkers van coöperatie DELA deel aan de ProkkelSterrenslag in Utrecht. Teams uit het hele land komen vanmiddag om daar samen met mensen met een beperking te sporten. Niet om te winnen, maar om elkaars mogelijkheden beter te leren kennen. Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Sportservice Nederland organiseert deze sportieve zeskamp. Wilfred Genee verricht vanmiddag de opening.

 • jun
  1
  2016

  Start verbouwingswerkzaamheden crematorium Rhijnhof in Leiden

  In juli start coöperatie DELA de verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof aan de Laan te Rhijnhof 4 in Leiden. Het crematorium ondergaat de komende maanden een grote metamorfose; het hele interieur krijgt een eigentijdse uitstraling en het gebouw wordt uitgebreid met een uitvaartcentrum met twee rouwkamers en een verzorgingsruimte. Ook komt er een extra aula en koffiekamer bij, evenals een tweede crematieoven. In februari volgend jaar opent het vernieuwde crematorium met uitvaartcentrum haar deuren.