• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  6
  2016

  NAC gaat samenwerking aan met coöperatie DELA

  Een supporter van NAC ben je je hele leven lang. Als je eenmaal in aanraking bent gekomen met het geel-zwarte virus, dan laat de club je maar moeilijk los: supporters staan er in goede tijden, maar zeker ook in moeilijke tijden. NAC wil er andersom ook graag zijn voor de supporters: of dat nu is met een Kidsclub lidmaatschap bij de geboorte of met het eerste echte Avondje NAC. Supporter van NAC ben je van wieg tot het graf. Met de samenwerking tussen coöperatie DELA en NAC gaat voor veel supporters een lang gekoesterde wens in vervulling.

 • jul
  7
  2016

  DELA Vastgoed koopt 9 winkelpanden in Groningen

  DELA Vastgoed is eigenaar geworden van 9 winkelpanden in de Herestraat, Guldenstraat, Tussen Beide Markten en Vismarkt in het centrum van Groningen. De verkoper van de panden is een particuliere belegger. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kooistra Feenstra uit Groningen en Houthoff Buruma uit Rotterdam.

 • jul
  7
  2016

  Verbouwingswerkzaamheden crematorium Rhijnhof in Leiden uitgesteld

  De verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof in Leiden worden uitgesteld. Coöperatie DELA was van plan deze maand te starten, maar de bouwvergunning die de gemeente Leiden voor de werkzaamheden verleende is door de voorzieningenrechter opgeschort.

 • jul
  7
  2016

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum De Hoge Boght in Veldhoven

  Op donderdagmiddag 7 juli onthulden de Veldhovense wethouder Nicole Ramaekers en Ruud Frische, adjunct-directeur Uitvaartdiensten van coöperatie DELA een gedenksteen voor het nieuwe crematorium naast begraafplaats De Hoge Boght aan de Eindhovensebaan in Veldhoven. De bouw is in april dit jaar gestart en ligt op schema. De eerste crematies worden in maart volgend jaar verwacht.

 • jul
  1
  2016

  DELA in top vijf klantenmonitor verzekeraars

  Rapportcijfers en klantreviews helpen bij bepalen keuze

  Samen met ZLM, ANWB Verzekeringen, Centraal Beheer en Interpolis staat DELA in de top vijf van de nieuwe klantenmonitor van het Verbond van Verzekeraars. Op www.verzekeraarsinbeeld.nl kunnen klanten ongefilterd en transparant hun mening geven over producten en dienstverlening van hun verzekeraar.

 • jun
  24
  2016

  DELA stimuleert het delen van levensverhalen

  Eindhovens schrijftalent uitgedaagd met nieuwe prijs

  Wie wordt Eindhovens Tommy Wieringa, Esther Verhoef of misschien zelfs Harry Mulisch? Wie wordt de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ 2016? De stad kent momenteel geen stimuleringsprijs. Boekhandel Van Piere, Natlab door Plaza Futura, de Bibliotheek Eindhoven en coöperatie DELA zijn overtuigd dat er in de stad talent aanwezig is, dat het verdient om gestimuleerd en ontdekt te worden. DELA stimuleert mensen om hun levensverhalen vast te leggen en herinneringen door te geven aan volgende generaties. Daarom hebben de vier partijen gezamenlijk het initiatief genomen voor de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’.