• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • nov
  7
  2016

  DELA omarmt weer het lichtkunstfestival GLOW

  Lichtkunstwerk te zien van 12 tot en met 19 november

  Net als andere jaren doet coöperatie DELA mee met GLOW. Metershoge lichtgevende mensachtige figuren omarmen het hoofdkantoor van DELA aan de Vestdijk in Eindhoven.

 • okt
  12
  2016

  DELA tekent overeenkomst met Greenleave om uitvaarten te verduurzamen

  Eindhoven, 12 oktober 2016 - Coöperatie DELA heeft als eerste landelijke speler in de uitvaartbranche een toetredingsovereenkomst getekend met GreenLeave. Deze stichting is gericht op de bevordering van duurzaamheid in de uitvaartbranche.

 • okt
  3
  2016

  DELA verkoopt woningen en participeert in woningfonds Amvest

  Coöperatie DELA gaat voor haar woningbeleggingen samenwerken met Amvest. DELA heeft besloten de komende jaren een omvangrijke positie op te bouwen in het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). In eerste instantie wordt voor € 121 miljoen de bij dochter DELA Vastgoed opgebouwde woningportefeuille in het ARC Fund ingebracht. Verder gaat DELA een commitment aan om ook de komende jaren te investeren in dit fonds. Hiermee geeft DELA invulling aan haar ambitie om het aandeel woningbeleggingen in de komende jaren fors uit te breiden.

 • sep
  29
  2016

  Coöperatie DELA onderzoekt duurzaam alternatief voor cremeren en begraven

  Coöperatie DELA onderzoekt de mogelijkheden van een duurzaam alternatief voor cremeren en begraven: ecoleren. Deze nieuwe techniek zet het lichaam van de overledene om in een inactief biologisch poeder en is ontwikkeld door het Ierse bedrijf EcoLegacy, waar DELA al geruime tijd mee in gesprek is. Binnenkort wordt ecoleren voor het eerst toegepast in Ierland. Ook in Nederland is behoefte aan nieuwe duurzame vormen van lijkbezorging.

 • sep
  26
  2016

  Genomineerd voor Website van het jaar

  DELA.nl is wederom genomineerd voor Website van het jaar in de categorie Verzekeraars

  Van 26 september tot en met 4 november kan het Nederlandse publiek stemmen op de beste en populairste websites.

 • sep
  22
  2016

  Anja Frieling Eindhovens Schrijftalent 2016

  Anja Frieling mag zich de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ noemen. Vandaag ontving zij uit handen van de pas geïnstalleerde burgemeester van Eindhoven John Jorritsma deze prijs, waaraan een geldbedrag van 500 euro verbonden is. Tevens werd vanavond de bundel gepresenteerd waarin de vijf beste ingezonden verhalen staan.