• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • feb
  27
  2015

  Open dag in het vernieuwde crematorium Rosmalen

  Neem een kijkje in alle ruimtes van het crematorium

  Op zondag 8 maart houdt crematorium Rosmalen aan de Oude Baan-Oost 170 een open dag. Het crematorium is onlangs verbouwd en heeft nu een kleurrijke en sfeervolle inrichting. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De deuren van crematorium Rosmalen staan open van 12.00 tot 15.30 uur.

 • feb
  18
  2015

  Grote verbouwing crematorium Uden start 2 maart

  Crematies verplaatst naar crematoria in Rosmalen, Helmond, Vlijmen of Eindhoven

  Het ruim twintig jaar oude crematorium van coöperatie DELA aan de Belgenlaan in Uden wordt vanaf maandag 2 maart flink verbouwd. Door het verbouwen en herinrichten van het crematorium krijgt het pand een eigentijdse uitstraling en wordt uitgebreid met een uitvaartcentrum. Tijdens de verbouwing is het crematorium gesloten. Eind juli opent het vernieuwde gebouw haar deuren. Een groot deel van het pand wordt afgebroken en groter opgebouwd. Het beschikt straks over eigentijds meubilair en kunst uit de eigen collectie. ‘De behoeften en wensen van onze leden en nabestaanden staan altijd voorop. In een verdrietige tijd moet de omgeving comfortabel en aangenaam zijn. Daar houden we rekening mee met de inrichting van het nieuwe crematorium’, aldus locatiemanager Roel Wouters.

 • jan
  27
  2015

  Opening expositie en lancering verhalenbundel ‘Onbeperkt!’

  Ontwerpers geïnspireerd door krachtige mensen met een beperking

  Het DELA goededoelenfonds lanceert vandaag de Krachtenbundel, een verzameling verhalen van mensen met een beperking die iets goeds doen voor een ander. Om dit te vieren wordt tegelijkertijd de expositie ‘Onbeperkt!’ geopend bij Yksi Expo in Eindhoven. De expositie laat zien hoe ontwerpen van designers en andere creatieven eraan bijdragen dat mensen met een beperking hun talenten kunnen gebruiken.

 • jan
  9
  2015

  Coöperatie DELA verbouwt uitvaartcentrum aan Karel Boddenweg in Tilburg

  Het ruim dertien jaar oude uitvaartcentrum van coöperatie DELA aan de Karel Boddenweg in Tilburg wordt vanaf maandag 12 januari verbouwd. Door het uitbreiden en herinrichten van het uitvaartcentrum optimaliseren we onze dienstverlening en krijgt het pand een eigentijdse uitstraling.