• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  8
  2015

  DELA start nieuw initiatief gericht op doorgeven

  Coöperatie DELA gaat vanaf zondag Nederland inspireren met het gedachtegoed ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Hiermee geeft DELA een vervolg aan het veelbekroonde initiatief ‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan’. DELA faciliteerde Nederland om mooie woorden met elkaar te delen. Het nieuwe initiatief gaat een stap verder. Het past bij de verbreding die DELA in haar dienstverlening de afgelopen jaren heeft aangebracht.

 • mei
  6
  2015

  Coöperatie DELA verbindt zich aan de Universiteit van Nederland

  Coöperatie DELA wordt sponsor van de Universiteit van Nederland om zo kennis voor iedereen toegankelijk te maken. De compacte colleges van de meest inspirerende hoogleraren van Nederland worden in Amsterdam gegeven en zijn daarna online te volgen. Het doorgeven van wetenschap en kennis past in de visie van DELA om meer te betekenen voor zowel haar leden als de Nederlandse samenleving.

 • mei
  1
  2015

  Vertrek directeur vastgoed Pieter Loeffen bij coöperatie DELA

  Pieter Loeffen, directeur DELA Vastgoed, vertrekt per 1 oktober 2015 bij coöperatie DELA. Loeffen was vanaf 1995 eindverantwoordelijk voor het vastgoedbedrijf van de coöperatie. Het vastgoedbedrijf wordt de komende periode geleid door Frank Hendriksen die sinds 2014 al statutair directeur is bij DELA Vastgoed.

 • apr
  28
  2015

  Coöperatie DELA sluit deuren uitvaartcentrum in Tilburg één week tijdens verbouwing

  Rouwbezoeken dan in uitvaartcentra in Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Dongen

  Het uitvaartcentrum van coöperatie DELA aan de Karel Boddenweg in Tilburg wordt al sinds half januari verbouwd. Door het uitbreiden en herinrichten van het uitvaartcentrum kan DELA families nog beter van dienst zijn en krijgt het gebouw een moderne en kleurrijke uitstraling. Tijdens de verbouwing is het uitvaartcentrum gewoon in gebruik, alleen van vrijdag 24 april tot en met zondag 3 mei sluiten de deuren. Nabestaanden kunnen tijdens deze dagen terecht in uitvaartcentra van coöperatie DELA in de nabije omgeving.

 • apr
  2
  2015

  Bijna 80% van de Utrechters heeft geen testament

  Uit recent onderzoek van Hoekstra & Partners notarissen en coöperatie DELA blijkt dat bijna tachtig procent van de inwoners van Utrecht géén testament heeft. Dit is meer dan het landelijke gemiddelde. Een landelijk onderzoek wees eerder al uit dat zestig procent van de Nederlanders geen testament heeft. Samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden komen nog minder vaak voor in Utrecht. Twaalf procent heeft een samenlevingscontract en twaalf procent huwelijkse voorwaarden.

 • mrt
  13
  2015
  Het risico van de DELA spaarverzekering is zeer klein

  DELA houdt rente Spaarverzekering op 2,75%

  De rentevergoeding van de spaarverzekering van coöperatie DELA blijft 2,75%. Dit tarief staat ook op afzienbare termijn niet ter discussie, ook niet als de marktrente of de spaartarieven van de banken verder dalen.