• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jun
  22
  2015

  Verbouwing crematorium Rhijnhof in Leiden maakt betere dienstverlening mogelijk

  Coöperatie DELA wil dit jaar starten met de verbouwing van crematorium Rhijnhof in Leiden. Een vergunning is ingediend bij de gemeente en wordt op korte termijn in behandeling genomen.

 • jun
  15
  2015

  Leden coöperatie DELA stemmen in met premieverhoging DELA UitvaartPlan

  De premie van het DELA UitvaartPlan gaat met ingang van 1 januari 2016 met 2,18% omhoog. De Algemene Vergadering (AV) van coöperatie DELA stemde onlangs in met de premieverhoging door hogere uitvaartkosten.

 • jun
  11
  2015

  Open dag nieuwe crematorium De Linge in Tiel

  Een kijkje achter de schermen

  Op zaterdag 13 juni houdt het crematorium en uitvaartcentrum De Linge in Tiel een open dag. Er worden dan verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De deuren van De Linge aan Medelsestraat Oost 20 staan open tussen 12.00 en 16.00 uur.

 • jun
  3
  2015

  Jaarcijfers 2014: Een goed jaar voor coöperatie DELA

  Hoewel er in Nederland sprake is van een forse krimp in de markt individuele levensverzekeringen is bij coöperatie DELA het premie-inkomen met 4% gestegen tot € 341 miljoen. Deze stijging was vooral te danken aan de groei in de overlijdensrisico- en spaarverzekeringen maar ook aan de groei van de Belgische portefeuille aan uitvaartverzekeringen. Het aantal verzekerden is met 26.066 gegroeid naar 3,7 miljoen. In totaal verzorgde DELA bijna 42.000 uitvaarten in Nederland en België samen.

 • jun
  1
  2015

  Medewerkers coöperatie DELA nemen deel aan ProkkelSterrenslag

  Sportieve ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking

  Met maar liefst negen teams namen medewerkers van coöperatie DELA deel aan de ProkkelSterrenslag in Utrecht, een sportief evenement waar zestig tot tachtig teams aan meedoen. Elk team bestaat uit evenveel deelnemers met én zonder beperking. Leeftijd en/of lichamelijke gesteldheid zijn niet van belang. Het gaat om samen sportief bezig zijn en zo elkaar en elkaars mogelijkheden beter te leren kennen. De ontmoeting stond centraal.

 • mei
  19
  2015

  Coöperatie DELA toetst verzekerbaarheid bij haar leden

  Het consumentenprogramma Kassa besteedde zaterdag 16 mei aandacht aan de verzekerbaarheid van ex-kankerpatiënten voor overlijdensrisicoverzekeringen. Directeur Coöperatie en Verzekeren Martin de Jong: ‘Wij begrijpen de gevoelens die door de uitzending zijn ontstaan. Het is positief dat steeds meer mensen een ernstige ziekte overwinnen. Als coöperatie willen we er zijn voor onze leden. We willen dat zoveel mogelijk mensen zich bij onze coöperatie kunnen verzekeren.