• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • aug
  12
  2015

  Ruim 80% Nederlandse jonge ouders heeft voogdij kinderen nog niet geregeld

  Meer dan een kwart Nederlandse ouders niets geregeld wat betreft nalatenschap

  Eindhoven, 11 augustus 2015 – Jonge ouders in de leeftijd van 18 tot 34 jaar blijken niet goed voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen. Zo heeft 83% van de jonge gezinnen niet officieel vastgelegd wie de voogdij over hun kinderen krijgt mocht beide ouders iets overkomen. Ook heeft bijna de helft (46%) van de jonge ouders niets geregeld wat betreft nalatenschap. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van coöperatie DELA naar aanleiding van hun nieuwe campagne ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’.

 • aug
  3
  2015

  Nederlandse volleybalsters winnen Final Four Grand Prix

  Oranje heeft de finale gewonnen van de Final Four van de tweede groep in de Grand Prix.

 • jul
  22
  2015

  Bouw crematorium in Goes

  Gemeente Goes en coöperatie DELA tekenen startovereenkomst

  Onlangs is door de gemeente Goes en coöperatie DELA het contract getekend voor het bouwen van een crematorium met uitvaartcentrum aan de Nansenbaan in Goes. De bouw zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 beginnen.

 • jul
  3
  2015

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum Staddijk van coöperatie DELA in Nijmegen

  Verwachte opening maart 2016

  Op donderdag 2 juli wordt aan de Staddijk in de Nijmeegse wijk Dukenburg de eerste steen gelegd van het toekomstige crematorium en uitvaartcentrum van coöperatie DELA. De officiële handeling wordt verricht door wethouder Velthuis en Edzo Doeve, algemeen directeur van DELA. De eerste uitvaarten vinden naar verwachting in maart 2016 plaats.

 • jun
  25
  2015

  DELA hoofdsponsor EK Damesvolleybal

  Coöperatie geeft impuls aan EK in eigen land

  Coöperatie DELA maakt vandaag bekend hoofd- en titelsponsor te worden van het Europees Kampioenschap volleybal voor dames. DELA is al sinds 2006 sponsor van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). Met het EK dat op 26 september start in Nederland en België ondersteunt de coöperatie de sportieve ambities van de volleybalbond en biedt zij het publiek een bijzondere mogelijkheid om het EK van dichtbij mee te maken.

 • jun
  23
  2015

  Groningse uitvaartverzorger en –verzekeraar Algemeen Belang kiest voor coöperatie DELA

  Samenwerking maakt ook bouw van uitvaartcentrum en crematorium in Groningen mogelijk

  Uitvaartverzorger en –verzekeraar Algemeen Belang (AB) wordt onderdeel van coöperatie DELA. De aandeelhouder van het Groningse bedrijf, Holding Noordeinde, en de directie van DELA ondertekenden op 22 juni de principeovereenkomst