• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  6
  2015

  Coöperatie DELA verbindt zich aan de Universiteit van Nederland

  Coöperatie DELA wordt sponsor van de Universiteit van Nederland om zo kennis voor iedereen toegankelijk te maken. De compacte colleges van de meest inspirerende hoogleraren van Nederland worden in Amsterdam gegeven en zijn daarna online te volgen. Het doorgeven van wetenschap en kennis past in de visie van DELA om meer te betekenen voor zowel haar leden als de Nederlandse samenleving.

 • apr
  28
  2015

  Coöperatie DELA sluit deuren uitvaartcentrum in Tilburg één week tijdens verbouwing

  Rouwbezoeken dan in uitvaartcentra in Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Dongen

  Het uitvaartcentrum van coöperatie DELA aan de Karel Boddenweg in Tilburg wordt al sinds half januari verbouwd. Door het uitbreiden en herinrichten van het uitvaartcentrum kan DELA families nog beter van dienst zijn en krijgt het gebouw een moderne en kleurrijke uitstraling. Tijdens de verbouwing is het uitvaartcentrum gewoon in gebruik, alleen van vrijdag 24 april tot en met zondag 3 mei sluiten de deuren. Nabestaanden kunnen tijdens deze dagen terecht in uitvaartcentra van coöperatie DELA in de nabije omgeving.

 • apr
  2
  2015

  Bijna 80% van de Utrechters heeft geen testament

  Uit recent onderzoek van Hoekstra & Partners notarissen en coöperatie DELA blijkt dat bijna tachtig procent van de inwoners van Utrecht géén testament heeft. Dit is meer dan het landelijke gemiddelde. Een landelijk onderzoek wees eerder al uit dat zestig procent van de Nederlanders geen testament heeft. Samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden komen nog minder vaak voor in Utrecht. Twaalf procent heeft een samenlevingscontract en twaalf procent huwelijkse voorwaarden.

 • mrt
  13
  2015
  Het risico van de DELA spaarverzekering is zeer klein

  DELA houdt rente Spaarverzekering op 2,75%

  De rentevergoeding van de spaarverzekering van coöperatie DELA blijft 2,75%. Dit tarief staat ook op afzienbare termijn niet ter discussie, ook niet als de marktrente of de spaartarieven van de banken verder dalen.

 • feb
  27
  2015

  Open dag in het vernieuwde crematorium Rosmalen

  Neem een kijkje in alle ruimtes van het crematorium

  Op zondag 8 maart houdt crematorium Rosmalen aan de Oude Baan-Oost 170 een open dag. Het crematorium is onlangs verbouwd en heeft nu een kleurrijke en sfeervolle inrichting. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De deuren van crematorium Rosmalen staan open van 12.00 tot 15.30 uur.

 • feb
  18
  2015

  Grote verbouwing crematorium Uden start 2 maart

  Crematies verplaatst naar crematoria in Rosmalen, Helmond, Vlijmen of Eindhoven

  Het ruim twintig jaar oude crematorium van coöperatie DELA aan de Belgenlaan in Uden wordt vanaf maandag 2 maart flink verbouwd. Door het verbouwen en herinrichten van het crematorium krijgt het pand een eigentijdse uitstraling en wordt uitgebreid met een uitvaartcentrum. Tijdens de verbouwing is het crematorium gesloten. Eind juli opent het vernieuwde gebouw haar deuren. Een groot deel van het pand wordt afgebroken en groter opgebouwd. Het beschikt straks over eigentijds meubilair en kunst uit de eigen collectie. ‘De behoeften en wensen van onze leden en nabestaanden staan altijd voorop. In een verdrietige tijd moet de omgeving comfortabel en aangenaam zijn. Daar houden we rekening mee met de inrichting van het nieuwe crematorium’, aldus locatiemanager Roel Wouters.

 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36