• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • okt
  7
  2015

  DELA hoofdsponsor van ‘Waarom wachten?’

  SBS6 komt vanaf vanavond met het nieuwe tv-programma ‘Waarom wachten?’. Een uniek programma dat aansluit op het gedachtengoed van coöperatie DELA: Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan. Na ‘Het Familieportret’ en ‘Road to London’ levert DELA opnieuw een unieke bijdrage aan een interessant tv-format.

 • sep
  28
  2015

  Genomineerd voor Website van het jaar

  DELA.nl is genomineerd voor Website van het jaar in de categorie Verzekeraars.

  Van 28 september tot en met 6 november kan het Nederlandse publiek stemmen op de beste en populairste websites.

 • sep
  23
  2015

  Officiële opening geheel vernieuwde crematorium van coöperatie DELA in Uden

  Uitvaartcentrum nu onder hetzelfde dak aan de Belgenlaan

  Het geheel vernieuwde crematorium van coöperatie DELA aan de Belgenlaan in Uden wordt vrijdag 25 september officieel geopend door de Udense wethouder en loco-burgemeester René Peerenboom en Ruud Frische, adjunct directeur Uitvaartdiensten van coöperatie DELA. Het crematorium is in vijf maanden tijd verbouwd, vergroot en opnieuw ingericht. Het kleurrijke en eigentijdse gebouw is onder andere uitgebreid met een uitvaartcentrum. Ook het buitenterrein is flink onderhanden genomen. Zaterdag 26 september tussen 12.00 en 16.00 uur is er een open dag.

 • sep
  17
  2015

  Ondanks het verdriet op een zo mooi mogelijke manier afscheid nemen

  Veel nabestaanden willen helpen bij verzorging overledene

  Veel mensen willen helpen bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. Dit blijkt uit een onderzoek van coöperatie DELA onder haar leden. Meer dan de helft van de ruim driehonderd ondervraagden vindt dat een fijn idee. Bij de laatste verzorging denken mensen vooral aan wassen, aankleden, haren kammen en in de kist leggen. In wat mindere mate worden persoonlijke zaken genoemd zoals make-up aanbrengen, nagels lakken en scheren.

 • sep
  7
  2015

  Aandacht in De Telegraaf voor campagne 'Wat je meegeeft'

  Vandaag in De Telegraaf een vraaggesprek met Jos en Karin over nalaten en schenken. Belangrijke thema's in het kader van de DELA-campagne "Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat". Want 60% van de Nederlanders heeft geen testament. En 80% van de jonge, Nederlandse gezinnen heeft nog geen voogd benoemd voor de kinderen.

 • sep
  2
  2015

  Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds

  Theatermaker, presentator, voormalig DJ en rolstoelbasketballer Marc de Hond gaat zich als ambassadeur inzetten voor het DELA goededoelenfonds.

  Thema van het DELA goededoelenfonds is ‘Onbeperkt!’. Met dit thema worden mensen met een beperking uitgenodigd om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Mia van Eijl, manager DELA goededoelenfonds is heel blij met het ambassadeurschap van Marc de Hond: “Marc weet als geen ander dat het leven gaat zoals het gaat en dat je daar weinig invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt is hoe je omgaat met datgene wat op jouw pad komt. Marc is een heel positief ingesteld mens en een kanjer in denken in mogelijkheden.”