• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • nov
  27
  2015

  Website DELA in de prijzen

  DELA is in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar verkiezing. In de categorie Verzekeraars won zij de prijs voor beste website.

 • nov
  24
  2015

  DELA UitvaartPlan nu ook via Hypotheken Data Netwerk

  Coöperatie DELA realiseert vanaf 24 november aansluiting op het Hypotheken Data Netwerk (HDN) met haar uitvaartverzekering, het DELA UitvaartPlan. Daarmee komt DELA de wens van onafhankelijk financieel adviseurs tegemoet die uitvaartverzekeringen willen meenemen in hun totaaladvies.

 • nov
  11
  2015

  DELA voert structurele kostenbesparing door

  Het gaat financieel goed met DELA. Toch heeft de coöperatie onlangs intern aangekondigd in de komende twee jaar een structurele kostenbesparing van in totaal 17 miljoen te gaan doorvoeren. In de afgelopen jaren stegen de kosten harder dan de omzet. Tijdige bijsturing zorgt ervoor dat DELA ook de komende jaren kan blijven investeren in de toekomst van de coöperatie.

 • nov
  6
  2015

  GLOW 2015

  Iets moois aan een ander overbrengen hoeft niet altijd in woorden. Ook via kunst worden verhalen, gedachten en gevoelens gedeeld. Daarom verbindt DELA zich ook dit jaar weer aan lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven. Tijdens dit evenement, is een bijzondere lichtprojectie te zien op het hoofdkantoor van coöperatie DELA aan de Oude Stadsgracht.

 • okt
  28
  2015

  Uitvaartverzorging Dordrecht en Omstreken wordt 'Partner van DELA'

  Waarborg hoge kwaliteit van dienstverlening

  Gisteren ontving de uitvaartonderneming Dordrecht en Omstreken het label 'Partner van DELA'. Zelfstandige uitvaartondernemingen die aan de strenge kwaliteitsstandaard van dienstverlening voldoen, kunnen als partner uitvaarten verzorgen van leden van coöperatie DELA. DELA waarborgt hiermee de kwaliteit en het persoonlijke karakter van uitvaarten die deze partners in opdracht van DELA uitvoeren in gebieden waar DELA geen eigen vestigingen heeft.

 • okt
  19
  2015

  Coöperatie DELA neemt na 10 jaar afscheid als hoofdsponsor

  DELA zal vanaf 2016 niet langer op de shirts prijken van het volleybal dames- en herenteam. Na 10 jaar hoofdsponsor van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) te zijn geweest, heeft coöperatie DELA dit voorjaar bij de Nevobo aangegeven te kiezen voor een andere marketingcommunicatiestrategie. Coöperatie DELA wil wel verbonden blijven aan de volleybalsport en onderzoekt momenteel op welke wijze zij dit invulling zou willen geven. De huidige sponsorovereenkomst loopt eind 2015 af.