• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  7
  2015

  Aandacht in De Telegraaf voor campagne 'Wat je meegeeft'

  Vandaag in De Telegraaf een vraaggesprek met Jos en Karin over nalaten en schenken. Belangrijke thema's in het kader van de DELA-campagne "Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat". Want 60% van de Nederlanders heeft geen testament. En 80% van de jonge, Nederlandse gezinnen heeft nog geen voogd benoemd voor de kinderen.

 • sep
  2
  2015

  Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds

  Theatermaker, presentator, voormalig DJ en rolstoelbasketballer Marc de Hond gaat zich als ambassadeur inzetten voor het DELA goededoelenfonds.

  Thema van het DELA goededoelenfonds is ‘Onbeperkt!’. Met dit thema worden mensen met een beperking uitgenodigd om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Mia van Eijl, manager DELA goededoelenfonds is heel blij met het ambassadeurschap van Marc de Hond: “Marc weet als geen ander dat het leven gaat zoals het gaat en dat je daar weinig invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt is hoe je omgaat met datgene wat op jouw pad komt. Marc is een heel positief ingesteld mens en een kanjer in denken in mogelijkheden.”

 • aug
  12
  2015

  Ruim 80% Nederlandse jonge ouders heeft voogdij kinderen nog niet geregeld

  Meer dan een kwart Nederlandse ouders niets geregeld wat betreft nalatenschap

  Eindhoven, 11 augustus 2015 – Jonge ouders in de leeftijd van 18 tot 34 jaar blijken niet goed voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen. Zo heeft 83% van de jonge gezinnen niet officieel vastgelegd wie de voogdij over hun kinderen krijgt mocht beide ouders iets overkomen. Ook heeft bijna de helft (46%) van de jonge ouders niets geregeld wat betreft nalatenschap. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van coöperatie DELA naar aanleiding van hun nieuwe campagne ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’.

 • aug
  3
  2015

  Nederlandse volleybalsters winnen Final Four Grand Prix

  Oranje heeft de finale gewonnen van de Final Four van de tweede groep in de Grand Prix.

 • jul
  22
  2015

  Bouw crematorium in Goes

  Gemeente Goes en coöperatie DELA tekenen startovereenkomst

  Onlangs is door de gemeente Goes en coöperatie DELA het contract getekend voor het bouwen van een crematorium met uitvaartcentrum aan de Nansenbaan in Goes. De bouw zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 beginnen.

 • jul
  3
  2015

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum Staddijk van coöperatie DELA in Nijmegen

  Verwachte opening maart 2016

  Op donderdag 2 juli wordt aan de Staddijk in de Nijmeegse wijk Dukenburg de eerste steen gelegd van het toekomstige crematorium en uitvaartcentrum van coöperatie DELA. De officiële handeling wordt verricht door wethouder Velthuis en Edzo Doeve, algemeen directeur van DELA. De eerste uitvaarten vinden naar verwachting in maart 2016 plaats.

 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36