• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  29
  2014

  Coöperatie DELA opent crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard

  Bezoek zaterdag 18 oktober de open dag

  Coöperatie DELA opent vrijdag 3 oktober om 14.30 uur officieel de deuren van haar nieuwe crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard. De opening wordt verricht door de wethouder van Heerhugowaard, mevrouw M. Stam en Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA. Het crematorium en uitvaartcentrum aan de Krusemanlaan 5 biedt DELA-leden en omwonenden uit de omgeving een alternatief voor de bestaande crematoria en/of uitvaartcentra in Noord-Holland. Het nieuwe crematorium ligt naast de gemeentelijke begraafplaats en maakt gebruik van dezelfde toegang. Zaterdag 4 oktober kunnen belangstellenden tijdens de open dag het crematorium bezoeken.

 • sep
  22
  2014

  Frank Hendriksen benoemd als directeur bij DELA Vastgoed

  Per heden treedt Frank Hendriksen in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met directeur Pieter Loeffen vormt hij de tweehoofdige statutaire directie van DELA Vastgoed. Frank Hendriksen vervulde eerder functies bij onder andere ABN AMRO Project Ontwikkeling en Kantoren Fonds Nederland (KFN), laatstelijk als COO. Sinds 2008 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur en interim manager.

 • sep
  16
  2014

  Waarschuwing AFM misleidende telefoontjes uitvaartverzekeringen

  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwde maandagavond 15 september in een uitzending van Tros Radar dat een aantal partijen consumenten op een misleidende wijze benadert om uitvaartverzekeringen over te sluiten of de dekking te verhogen. Ook leden van coöperatie DELA zijn helaas met dergelijke vragen over hun uitvaartpolis door deze bedrijven gebeld.

 • sep
  15
  2014

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum Tiel

  In Tiel wordt gebouwd aan het toekomstige crematorium en uitvaartcentrum van coöperatie DELA. Donderdag 18 september wordt de officiële handeling verricht door de heer Verspuij, wethouder en tevens plaatsvervangend voorzitter Industrieschap Medel en Ruud Frische, adjunct-directeur Uitvaartdiensten van coöperatie DELA. Sinds de overname van de AKC groep uit Best in 2011 is DELA bezig met de ontwikkeling van deze locatie. De eerste uitvaarten zullen er naar verwachting in het derde kwartaal van 2015 plaatsvinden.

 • sep
  9
  2014

  Coöperatie DELA past tarief overlijdensrisicoverzekering aan

  Coöperatie DELA past opnieuw het tarief van haar overlijdensrisicoverzekering, het DELA LeefdoorPlan, aan. Hiermee neemt DELA wederom een toppositie in de markt van overlijdensrisicoverzekeringen in.

 • aug
  8
  2014

  Spooknota’s in omloop

  Graag willen wij onze leden en polishouders waarschuwen voor brieven waarin hen om geld wordt gevraagd voor ‘bemiddelingskosten'. Er is een brief in omloop die zou zijn verstuurd namens Centraal Incassobureau Justitia en is ondertekend met "Afdeling Juridische Incasso CIBJ Nederland Credit Management Services". Deze brief is nep. U hoeft dus niets te doen.