• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • dec
  23
  2014

  450 Cadeaus voor Voedselbank Eindhoven

  Kerstactie van DELA goededoelenfonds

  Afgelopen twee weken hebben medewerkers van coöperatie DELA 300 kerstcadeaus ingezameld voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Eindhoven. De actie is een initiatief van het goededoelenfonds van coöperatie DELA, waarmee zij vrijwilligerswerk en maatschappelijke betrokkenheid onder medewerkers stimuleert. Het fonds gaf zelf ook nog eens 150 cadeaus.

 • nov
  21
  2014

  Coöperatie DELA heropent verbouwde crematorium Rosmalen

  Een eigentijds pand dat aansluit op de wensen van DELA-leden

 • nov
  11
  2014

  Coöperatie DELA sluit 100.000e overlijdensrisicoverzekering

  Coöperatie DELA sloot onlangs het 100.000e DELA LeefdoorPlan (DLP), de overlijdensrisicoverzekering van DELA.

 • nov
  6
  2014

  DELA verbindt zich opnieuw aan lichtkunstfestival GLOW

  Lichtkunstwerken te zien van 8 tot en met 15 november

  GLOW is in korte tijd uitgegroeid tot een van de tradities van de stad Eindhoven. Het lichtkunstfestival met internationale uitstraling trekt elk jaar meer bezoekers. Hele gezinnen begeven zich door de stad om samen te genieten van de lichtkunstwerken. Het is een écht familiegebeuren waar coöperatie DELA zich ook dit jaar aan verbindt. Tijdens de negende editie van GLOW, van 8 tot en met 15 november, is een lichtsculptuur te zien op het hoofdkantoor van DELA aan de Oude Stadsgracht.

 • okt
  13
  2014

  Coöperatie DELA heropent volledig verbouwde crematorium Schollevaar in Capelle a/d IJssel

  Lichtkunstwerken te zien van 8 tot en met 15 november

  Op vrijdag 17 oktober opent coöperatie DELA officieel de deuren van haar verbouwde crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar aan de Burgemeester Schalijlaan 2 in Capelle aan den IJssel. Het crematorium ligt naast de bestaande begraafplaats. De openingshandeling wordt verricht door burgemeester Frank Koen en Ruud Frische, adjunct-directeur Uitvaartdiensten van DELA. Zaterdag 18 oktober kunnen belangstellenden de open dag bezoeken. Vanaf begin oktober biedt coöperatie DELA haar leden en andere inwoners van Capelle aan den IJssel en omgeving met crematorium Schollevaar de gelegenheid om dichter bij huis afscheid te nemen van dierbaren. Sinds de ingebruikname vonden er al meer dan twintig uitvaarten en crematies plaats.

 • okt
  6
  2014

  Jaarlijkse DELA Doegoedweek van start

  400 medewerkers coöperatie DELA aan de slag als vrijwilliger door heel Nederland

  Vandaag start de vijfde editie van de DELA DoegoedWeek, waarbij ruim 400 medewerkers van coöperatie DELA de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger. Zij gaan een week lang aan de slag bij achttien instellingen door het hele land. De week is een initiatief van het goededoelenfonds van coöperatie DELA, waarmee zij vrijwilligerswerk en maatschappelijke betrokkenheid onder medewerkers stimuleert.