• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  24
  2013

  Leven & dood delen met iedereen

  Het doorbreken van een sociale taboe.

  Elisa Hermanides schreef voor het Parool een artikel over het doorbreken van een sociale taboe: het delen van foto’s van je overleden dierbare via sociale media. De journalist vroeg onze mening en verwerkte deze in het artikel. Lees hieronder het artikel van Elisa Hermanides uit het Parool.

 • mei
  24
  2013

  Coöperatie DELA waarschuwt haar leden voor SMS-phishing

  Vandaag ontving een van onze leden een SMS waarin hij werd gevraagd de maandpremie alsnog over te maken naar het opgegeven bankrekeningnummer. De afzender was ‘DELA incorperation’ maar het leek alsof dit coöperatie DELA betrof. Aangezien DELA haar leden nooit via SMS betalingsverzoeken doet, kreeg het lid argwaan en nam contact op met de Klantenservice van DELA. Met dit bericht wil de coöperatie haar leden waarschuwen voor dergelijke SMS-phishing praktijken.

 • mei
  21
  2013

  Onthulling sculptuur van Kamagurka bij crematorium Maaslanden

  Woensdag 22 mei onthult Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA, op feestelijke wijze een beeld van de Belgische kunstenaar Kamagurka. Dit kunstwerk krijgt een mooie plek op het parkachtige terrein van crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk. Het beeld is in opdracht van DELA gemaakt en maakt onderdeel uit van de eigen kunstcollectie. Kamagurka is aanwezig bij de onthulling.

 • mei
  15
  2013

  Tien jaar natuurbegraven in Bergerbos

  Open dag met een excursie naar crematorium Tussen de Bergen

  Op zondag 19 mei viert Natuurbegraafplaats Bergerbos haar tienjarig bestaan met een open dag. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom op de natuurbegraafplaats aan de Roskam 7 in St.Odiliënberg. Op die dag organiseert coöperatie DELA vanaf de begraafplaats ook een excursie naar het crematorium Tussen de Bergen in Roermond.

 • mei
  6
  2013

  Onduidelijkheid naar aanleiding van satirisch bericht op internet over spreektijden

  Afgelopen weekend is een verzonnen bericht, afkomstig van een satirische website, doorgeplaatst op de nieuwssite NUjij.nl. Het nepbericht stelt dat DELA de spreektijd bij uitvaarten zou inkorten. Vanzelfsprekend is dit niet waar. DELA heeft de redactie hierop geattendeerd, maar het bericht is daarna niet aangemerkt als satire.

 • apr
  25
  2013

  Het DELA goededoelenfonds helpt in strijd tegen eenzaamheid

  Ruim één miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam

  Uit onderzoek van het TNS NIPO blijkt dat maar liefst één op de drie volwassenen in Nederland, meer dan vier miljoen mensen, zich soms wel eens eenzaam voelt. Hiervan voelt ruim één miljoen zich zeer sterk eenzaam. Bovendien is eenzaamheid niet alleen een individueel probleem, maar is er een duidelijke relatie met maatschappelijke trends zoals vergrijzing, stijgende werkloosheid en verdergaande individualisering. Reden voor het DELA goededoelenfonds om aan te sluiten bij Coalitie Erbij en zo haar steentje bij te dragen aan het terugdringen en voorkomen van eenzaamheid.