• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • aug
  28
  2013

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum Heerhugowaard

  In Heerhugowaard wordt gebouwd aan het toekomstige crematorium en uitvaartcentrum van coöperatie DELA. Maandag 26 augustus wordt de officiële openingshandeling verricht door wethouder mevrouw M. Stam-de Nijs en Joris Huizinga, directeur Uitvaartverzorging van DELA. Al sinds 2006 is DELA actief op zoek naar een locatie in de regio Heerhugowaard/Alkmaar/ Langedijk. Voorjaar 2013 startte de bouw van het crematorium en uitvaartcentrum aan de Krusemanlaan. Het ontwerp is van P&T architecten en het gebouw wordt gerealiseerd door aannemersbedrijf Putter en Schot Infra. De eerste uitvaarten zullen naar verwachting er in het derde kwartaal van 2014 plaatsvinden.

 • aug
  27
  2013

  Coöperatie DELA presenteert nieuwe samenwerkingsovereenkomst in drieluik

  Ook coöperatie DELA presenteert de nieuwe samenwerkings-overeenkomst in het provisieloze tijdperk. Het document is gebaseerd op wederzijdse bevindingen en wensen uit gesprekken met onafhankelijk financieel adviseurs en op inzichten en expertise van Bureau D & O. De samenwerkingsovereenkomst kent geen elementen die al bij Wet geregeld zijn. DELA legt bovendien meer nadruk op de samenwerking dan op het juridisch dichttimmeren van voorwaarden. Binnenkort is de nieuwe SWO in drieluik beschikbaar.

 • jun
  28
  2013

  Coöperatie DELA bouwt uitvaartcentrum en crematorium in Veldhoven

  Coöperatie DELA gaat naast begraafplaats De Hoge Boght aan de Eindhovensebaan in Veldhoven een uitvaartcentrum en crematorium bouwen. De gemeente Veldhoven beraadde zich al enkele jaren over een passende invulling nabij de begraafplaats. Eerder dit jaar besloot de gemeente een aanbesteding uit te schrijven. Na weging van alle inschrijvers bleek coöperatie DELA de beste partij om deze uitvaartfaciliteit te realiseren.

 • jun
  22
  2013

  Coöperatie DELA wint met Ogilvy prestigieuze Grand Prix in Cannes

  (inter)Nationale waardering voor campagne ‘die het verschil maakt’

  Coöperatie DELA, onlangs uitgeroepen tot ‘Adverteerder van het jaar’, oogstte deze week internationaal succes op het prestigieuze Cannes Lions International Festival of Creativity. DELA won de Grand Prix met haar campagne ‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan’. Uitzonderlijk is dat deze puur Nederlandse campagne nu ook wereldwijd bewondering oogst. USA Today: ‘Ads that make a difference’. Naast deze internationale hoofdprijs won DELA ook twee zilveren Lions en als enige Nederlandse inzending een nominatie voor de overall Titanium Integrated Lion. De veelbekroonde campagne is door Ogilvy samen met DELA ontwikkeld.

 • jun
  18
  2013

  Website crematorium en uitvaartcentrum Leidsche Rijn

  Coöperatie DELA is voornemens een crematorium en uitvaartcentrum te bouwen in Leidsche Rijn. Als coöperatie met meer dan drie miljoen leden kijken we goed waar onze leden wonen; in Utrecht en omgeving zijn dat er al ruim 27.000. DELA vindt het belangrijk dat haar leden gebruik kunnen maken van een eenvoudig te bereiken crematorium en uitvaartcentrum in de buurt.

 • jun
  6
  2013

  Coöperatie DELA: 2012 was zeer goed jubileumjaar

  Coöperatie DELA heeft een zeer goed jubileumjaar achter de rug. De operationele activiteiten groeiden met bijna 8% tot € 499 miljoen. Het operationele resultaat steeg conform de begroting naar € 111 miljoen. De nettowinst herstelde zich door goede beleggingsresultaten; na aftrek van de winstdeling voor polishouders van € 81 miljoen bedroeg de nettowinst € 60 miljoen.