• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • dec
  13
  2012

  Gerenommeerde uitvaartonderneming De Laatste Eer Emmen ontvangt label 'Partner van DELA'

  DELA en haar partners stellen hoge eisen aan kwaliteit van dienstverlening

  Vandaag ontvangt de gerenommeerde uitvaartonderneming De Laatste Eer uit Emmen het label 'Partner van DELA'. Zelfstandige uitvaartondernemingen die aan de strenge kwaliteitsstandaard van dienstverlening voldoen, kunnen als partner uitvaarten verzorgen van leden van DELA coöperatie. DELA kan via deze partners het persoonlijke karakter en de kwaliteit van haar uitvaarten waarborgen in gebieden waar DELA geen eigen vestigingen heeft.

 • dec
  13
  2012

  Eerste steenlegging uitvaartfaciliteit DELA in Hilvarenbeek

  Op 12 december vond in Hilvarenbeek de eerste steenlegging plaats van een nieuwe uitvaartfaciliteit van DELA coöperatie. Het wordt een multifunctioneel gebouw: behalve een crematorium en uitvaartcentrum wordt het een plek om met elkaar herinneringen op te halen of in gesprek te gaan met een uitvaartverzorger of verzekeringsadviseur van DELA. Daarnaast worden een begraafplaats, urnenkelders, columbaria en strooivelden aangelegd. In Hilvarenbeek en omstreken is een dergelijke uitvaartfaciliteit nog niet aanwezig.

 • dec
  11
  2012

  DELA presteert als beste uitvaartverzekeraar

  Tussenpersonen beoordelen verzekeraars

  Wederom beoordeelden onafhankelijke financiële intermediairs DELA Coöperatie als de beste uitvaartverzekeraar. De branchevereniging voor onafhankelijke financiële intermediairs (Adfiz) laat jaarlijks onderzoek uitvoeren naar de prestaties van verzekeraars. Met het prestatie onderzoek geven de intermediairs een voortdurende impuls aan kwaliteitsverbetering bij verzekeraars.

 • dec
  11
  2012

  DELA kleurt NS-stations met mooie woorden

  DELA coöperatie helpt Nederland met het delen van mooie woorden voor elkaar. Deze week verschijnen er daarom in en rondom de NS-stations honderden hartverwarmende boodschappen. Een voor Nederland unieke aanpak. Vanaf oktober deed DELA hiervoor via diverse media een oproep: Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan.

 • nov
  8
  2012

  DELA verbindt zich aan lichtkunstfestival GLOW

  Onlangs startte DELA coöperatie het initiatief tot het delen van mooie woorden voor elkaar. Iets moois aan een ander overbrengen hoeft niet altijd in woorden. Ook via kunst worden verhalen, gedachten en gevoelens gedeeld. Dit jaar verbindt DELA zich daarom aan lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven. Tijdens dit evenement, van 10 tot en met 17 november, is een bijzondere lichtprojectie te zien op het hoofdkantoor van DELA aan de Oude Stadsgracht.

 • okt
  30
  2012

  Brabantse Dag van de coöperatie

  Coöperatie DELA sponsort dit initiatief

  Het jaar 2012 is het Internationale jaar van de Coöperatie. De provincie Noord Brabant, de provincie waarin ook DELA haar oorsprong kent, is de bakermat van veel coöperaties. Daar vindt vandaag de Brabantse Dag van de Coöperatie plaats. Deze bijeenkomst is een ontmoeting van toonaangevende partijen in de coöperatieve wereld, gemeentelijke overheden die nadenken over het stimuleren van nieuwe coöperaties en lokale initiatieven. Algemeen directeur van DELA coöperatie, Edzo Doeve, is deze dag één van de sprekers. Als sponsor maakt DELA deze dag bovendien mede mogelijk.