• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  14
  2011

  Pan-Europees gaat nationaal

  Eurosport: Landelijke uitzending EK vrouwenvolleybal markeert begin van een nieuw tijdperk

  Vanaf vrijdag 23 september zendt Eurosport rechtstreeks het EK vrouwenvolleybal uit. Zeker met het oog op London 2012 een mooi evenement, waaraan ook het Nederlands damesvolleybalteam deelneemt. De coverage markeert voor Eurosport echter bovenal het begin van een nieuw tijdperk. Want voor het eerst in haar geschiedenis zendt de pan-Europese sportzender een evenement alleen in Nederland uit.

 • sep
  13
  2011

  DELA Trophy

  Spectaculair volleybalevenement in Eindhoven en Almere

  Op 16, 17 en 18 september vindt de DELA Trophy plaats. Een groot evenement waar sportliefhebbers de Nederlandse volleybalvrouwen kunnen zien strijden tegen Turkije. De wedstrijden maken deel uit van de voorbereiding op het Europees Kampioenschap en de Olympische Spelen. Op 16 en 17 september spelen zij in het Indoor Sport Centrum te Eindhoven, op 18 september in Almere.

 • jul
  29
  2011

  Road to London volgt voorbereidingen op Olympische Spelen

  Eyeworks Sport en DELA samen in nieuw crossmediaal concept

  In de aanloop naar het Europees Kampioenschap volleybal voor vrouwen (22 september - 2 oktober in Italië en Servië) kunnen de Nederlandse volleybalvrouwen rekenen op veel aandacht. Vanaf zaterdag 30 juli zijn de meiden van coach Avital Selinger te zien tijdens hun voorbereidingen op het EK, met als uiteindelijke doel de Olympische Spelen van Londen in 2012.

 • jul
  28
  2011

  DELA introduceert de Herinneringsbox

  Nieuwe manier om waardevolle herinneringen in te koesteren: Coöperatie DELA introduceert de speciaal ontworpen DELA Herinneringsbox

  Dit is een bewaardoos waarin waardevolle herinneringen aan een overledene een plekje krijgen. Denk hierbij aan foto’s van bijzondere momenten, een trouwring of persoonlijke brieven die de nabestaanden graag willen bewaren. DELA wil hiermee een afscheid nog persoonlijker maken en nabestaanden helpen de draad van het leven makkelijker op te pakken.

 • jul
  12
  2011

  Topfotografen exposeren Familieportretten uit tv-programma

  Familieportretten uit het gelijknamige RTL4-programma Het Familieportret geëxposeerd in de hal van NS Station Amersfoort

  Vanaf 11 juli worden de Familieportretten uit het gelijknamige RTL4-programma Het Familieportret geëxposeerd in de hal van NS Station Amersfoort, winkelcentrum Palace Promenade in Scheveningen en winkelcentrum Bos en Lommer aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam. De expositie bestaat uit tien bijzondere familieportretten gemaakt door tien topfotografen, waaronder Marcel Molle (Volkskrant, Zilveren Camera), Tessa Posthuma de Boer, Lutske Veenstra (Model voor één dag), Suzan van der Roemer (De kracht van Volendam - 10 jaar later) en Clemens Rikken (Varagids, Volkskrant).

 • jul
  6
  2011

  Van der Zwaag en DELA samen in Leeuwarden

  Samenwerking versterkt positie in regio Leeuwarden

  Uitvaartverzorging Van der Zwaag uit Oranjewoud/Heerenveen en coöperatie DELA starten samen een uitvaartonderneming in Leeuwarden. Met Uitvaartverzorging Van der Zwaag DELA BV versterken beide ondernemingen hun positie in Leeuwarden en noordoost Friesland. Van der Zwaag DELA is met haar uitvaartcentrum gevestigd aan de rand van het Rengerspark aan de Spanjaardslaan 25-1 in Leeuwarden.