• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Het kopen van een huis

Het kopen van een huis is de start van een nieuwe fase en een grote stap die jouw leven verandert. Er komt veel op je af en er moet van alles geregeld worden. Voor nu én voor later. Lees de tips van experts en de ervaringen van anderen. En wellicht kan ons stappenplan voor het kopen van een huis je wel helpen. Zo voorkom je verrassingen en zorg je goed voor elkaar.

Advies nodig?

De VoorelkaarDesk adviseert je bij al je vragen rondom samenwonen, trouwen, schenken, erven of het opstellen van een (levens)testament.

Woning kopen? Behoud overzicht

Klaar voor die volgende stap, het kopen van je eigen woning? Met deze checklist krijg je een helder overzicht van alle zaken en kosten om aan te denken, zowel voor het kopen, tijdens het kopen als daarna.

Checklist samenwonen

Samenwonen is een mooi moment in je leven. Om je te helpen zaken goed te regelen, maakten we een checklist voor je. Zodat je het netjes regelt met elkaar en voor elkaar, voor nu en later.

Stappenplan huis kopen

Kom in 10 stappen aan jouw droomhuis. Zo weet je zeker dat je niks vergeet tijdens deze leuke zoektocht.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.