• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Stappenplan woning kopen

Als je een woning gaat kopen komt er veel op je af en moet je van alles regelen. Om je hierbij te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt.

 

Stappenplan voor het kopen van een huis

Gefeliciteerd! Na lang wikken en wegen besluit je een woning te kopen. Je wilt graag een fijne plek voor jezelf of misschien wel met je partner waarmee je gaat samenwonen. Het is de start van een nieuwe fase en een grote stap die jouw leven voor altijd verandert. Om deze stap zo makkelijk mogelijk te zetten, maakten we voor jou een handig stappenplan.

In het stappenplan leiden we je stap voor stap door alle fases die je doorloopt als je een huis gaat kopen. Het begint natuurlijk met het onder de loep nemen van je financiën. Wat zijn je inkomsten en uitgaven en hoeveel ben je bereid om elke maand voor je hypotheek te betalen? Een hypotheekadviseur kan je meer vertellen over je hypotheekmogelijkheden en wat je maximaal kunt lenen. Vervolgens begint het leuke gedeelte en kan je op huizenjacht gaan! Tot nu toe hele logische stappen, maar wat volgt hierna? Wat moet je allemaal regelen? En hoe zorg je ervoor dat je ook alles goed regelt voor je eventuele partner?
Stappenplan voor het kopen van een woning
Of het nu je eerste appartement of je tweede of derde huis is, het kopen van een nieuwe woning is altijd spannend. Download daarom het handige stappenplan waarmee je in 10 stappen tot jouw droomwoning komt.

Kom in 10 stappen aan jouw droomhuis

Dat koophuis komt er niet vanzelf. Wacht niet te lang en ga aan de slag. We helpen je op weg met een handige download. Aan de hand van 10 stappen ga jij op huizenjacht. Zo weet je zeker dat je niks vergeet tijdens deze leuke zoektocht.