Zwanger of net papa of mama geworden?

Een mooi moment in je leven! Wij snappen dat je aan honderd-en-één dingen denkt, als je net zwanger bent of een kindje hebt gekregen. Kies je voor je eigen achternaam, of die van je partner? Kies je voor kinderopvang, of ga je misschien toch minder werken? Dit is de tijd waarin je veel keuzes gaat maken. Ook keuzes als het gaat om de voogdij of een testament. Het zijn niet de leukste onderwerpen om over na te denken maar wel belangrijk. Dus regel het goed, dan kun je (straks) nog meer genieten van alle mooie momenten samen.

Met onze handige checklist over wat je nu al kunt regelen voor je kindje, streep je alle regeldingen één voor één af. Fijn, want zo raak je het overzicht niet kwijt. En wist je dat wij nu ook al iets voor jou kunnen betekenen? Hieronder lees je wat.

Chat met onze medewerkers

Nu regelen voor later…

.... wij kunnen nu al iets voor je betekenen. Je verwacht het misschien niet, maar wij kunnen je helpen als je vragen hebt over voogdij, of bijvoorbeeld je testament.

Lees meer

Welke verzekeringen heb je nodig?

Je denkt niet direct aan het controleren van je verzekeringen als je net papa of mama geworden bent. Toch is het fijn, als je ook dat goed geregeld hebt.

Lees meer