• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

8 Tips

Wil je de zeven liedjes vastleggen die het verhaal van jouw leven vertellen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

 

Making of de Zeven van je Leven

Muziek neemt ons mee terug in de tijd. Een paar seconden van een bepaald nummer zijn vaak al voldoende om weer even op papa’s voeten door de woonkamer te dansen of om oma’s favoriete stoofpot te ruiken. Muziek zorgt voor de meest levendige herinneringen aan oude momenten of aan dierbare mensen. Het vertelt het verhaal van ons leven, van de levens van onze liefsten. Benieuwd hoe deze boodschap tot leven komt in onze nieuwe campagne? Neem een kijkje achter de schermen bij de opnames van de Zeven van je Leven.

Achttien mensen gingen met elkaar in gesprek over herinneringen en muziek en dat leidde tot ongelofelijk mooie momenten.

 

De Zeven van je Leven

Bij DELA geloven we in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral in de mooie momenten met elkaar. Muziek maakt van die mooie momenten levendige herinneringen. Welke zeven liedjes vertellen het verhaal van jouw leven? Bewaar en deel jouw liedjes op de www.dezevenvanjeleven.nl.