• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Zeven van je Leven-vragenspel

Met dit vragenspel willen we je inspireren om via muziek je meest bijzondere, mooie en soms ook verdrietige herinneringen samen te delen. Ben jij er klaar voor?

 

Zeven van je Leven-vragenspel

Wat is het liedje van jouw vriendengroep? Welk liedje brengt je terug naar het mooiste moment met je gezin? Of welk liedje mag nooit ontbreken op je verjaardag? Een greep uit de vragen van het Zeven van je Leven-vragenspel. Zijn jullie er klaar voor om elkaar nog beter te leren?

Met het Zeven van je Leven-vragenspel willen we je inspireren om via muziek je meest bijzondere, mooie en soms ook verdrietige herinneringen samen te delen. Want hoe mooi is het om zo je meest dierbare herinneringen opnieuw met elkaar te beleven – en samen nieuwe, waardevolle momenten te maken?

Mooie gesprekken

Pak het vragenspel erbij op een avondje met vrienden, een gezellig samenzijn met familie of tijdens een teamuitje met collega's. Tijdens het spel deel je herinneringen en muziek. Dat zorgt voor waardevolle en mooie gesprekken. Je leert elkaar op een andere manier beter kennen.

De Zeven liedjes van je Leven

Heb jij al een Zeven van je Leven-lijst? Dat zijn 7 liedjes waaraan je bijzondere herinneringen hebt, bijvoorbeeld omdat ze je doen denken aan een lieve dierbare. Door ze vast te leggen, maak je van mooie momenten, levendige herinneringen.

Zelf aan de slag met de vragen

Je kunt het Zeven van je Leven-vragenspel ook gebruiken om inspiratie op te doen. Gebruik de vragenkaartjes om te komen tot de zeven van jouw leven. Of deel een vragenkaart met je liedje en herinnering, bijvoorbeeld via WhatsApp of Facebook.

Voorbeelden van de vragen

Het spel bestaat uit allerlei verschillende vragen. Hieronder vind je alvast wat voorbeeldvragen:

  • Welk liedje doet je denken aan jouw leukste feestje ooit?
  • Welk nummer raakt jou elke keer weer?
  • Welk liedje vrolijkt je op in moeilijke tijden?
  • Welk liedje was vaste prik in de auto naar jullie vakantiebestemming?
  • Welk nummer past bij je partner?

8 Tips

Wil je de zeven liedjes vastleggen die het verhaal van jóuw leven vertellen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? In onze download vind je tips en inspiratie van onder andere Ama en Afia.

Zeven van je Leven-vragenspel

Met dit vragenspel willen we je inspireren om via muziek je meest bijzondere, mooie en soms ook verdrietige herinneringen samen te delen. Ben jij er klaar voor?