• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Verhalenbundel

Wil je meer inspiratie over uitvaarten? Download onze bundel met verhalen over afscheid nemen in allerlei vormen. Groots en uitbundig of juist eenvoudig en intiem.

 

Denk jij weleens na over je eigen afscheid?

Reporter Wout komt je misschien bekend voor. Dat kan, hij onderzocht namelijk het onderwerp ‘erven’ in de serie Eerste Hulp Bij Erfstukken. Wout gaat opnieuw op pad, de straat op. Deze keer bespreekt hij uiteenlopende onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk?

Vul nu je wensenboekje in
Met het online wensenboekje geef je eenvoudig aan hoe jouw afscheid er uit mag komen te zien. Het geeft je nabestaanden rust en helpt ze op weg.

In deze vlog heeft Wout het op straat over je eigen afscheid. Een lastig onderwerp voor sommigen, het is ook niet niks. Voor anderen is het daarentegen heel vanzelfsprekend, zij weten al waar ze begraven willen worden en hebben dat besproken met hun dierbaren. Bekijk de video en zie hoe uiteenlopend de ideeën zijn die mensen hebben over hun eigen afscheid.

Nadenken over je eigen afscheid is lastig omdat het je confronteert met je eigen sterfelijkheid. Met het feit dat je dierbaren op een bepaald moment moet achterlaten. Maar om je dierbaren zo goed mogelijk achter te kunnen laten, is het juist belangrijk om over je wensen na te denken, deze vast te leggen en te bespreken met je dierbaren. Wij helpen je op weg met deze download, die het gesprek met je dierbaren wat gemakkelijker maakt. Zie het als een praatstuk, dat richting geeft aan het bespreken van de mogelijkheden rondom een afscheid. Ook over onderwerpen waar je misschien nog niet eerder aan gedacht hebt.

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil
Ook zonder verzekering helpt DELA je bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering of maak een geheel vrijblijvende afspraak om je uitvaartwensen te bespreken.

Inspiratie voor een afscheid nodig?

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid? En weten je geliefden hoe je dat wilt doen? Maak je wensen kenbaar. Bespreek ze. Hoe moeilijk dat misschien ook is. Wil je meer inspiratie over uitvaarten? Download onze bundel met verhalen over afscheid nemen in allerlei vormen. Groots en uitbundig of juist eenvoudig en intiem. Of helemaal anders, op een eigen, persoonlijke manier.

Op straat gevraagd

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk hier de video’s.