• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Islamitische uitvaartverzekering

Met de uitvaartverzekering van DELA verzeker je de kosten van je islamitische begrafenis. Je familie heeft zo geen zorgen over hoge uitvaartkosten. En wij regelen de uitvaart volgens islamitische rituelen en gebruiken zoals jij en je familie dat willen.

 • Bij de dienstenverzekering: een van onze uitvaartverzorgers met specialistische kennis van een islamitisch afscheid zorgt voor een compleet verzorgde islamitische begrafenis in Nederland.  
 • Bij de geldverzekering: je familie krijgt een geldbedrag en kiest zelf wie de begrafenis verzorgt in Nederland of in het buitenland. Voor een begrafenis in Nederland kunnen ze ook voor ons kiezen. 
 • Het verzekerd bedrag is waardevast, het stijgt mee met de uitvaartkosten. De premie passen we hier jaarlijks op aan.
 • De winst die wij maken, delen we met onze leden. Dankzij onze winstdeling beperken we de jaarlijkse premiestijging.
 • Kinderen zijn voordelig meeverzekerd tot hun 25e levensjaar.
"Wist je dat wij professionele en betrokken uitvaartverzorgers in dienst hebben met specialistische kennis van een islamitisch afscheid?"

 
Voor wie is de islamitische uitvaartverzekering?

De islamitische uitvaartverzekering is er voor iedereen. Je kunt bij DELA een uitvaartverzekering afsluiten tot je 75e levensjaar. Je partner en/of kind(eren) kun je meeverzekeren. 

Een dienstenverzekering of geldverzekering?

Bij het afsluiten van je verzekering kies je tussen een dienstenverzekering en een geldverzekering.

Met een dienstenverzekering verzeker je een pakket uitvaartdiensten. Een van onze uitvaartverzorgers met specialistische kennis van een islamitisch afscheid helpt je familie. Onze uitvaartverzorger luistert naar hun wensen, helpt ze bij het maken van keuzes en regelt samen met de moskee en de imam jouw uitvaart.  

Lees wat er is verzekerd met onze dienstenverzekering 

Met de geldverzekering krijgt je familie een geldbedrag waarmee zij zelf een uitvaartverzorger kiezen voor een begrafenis in Nederland of in het buitenland. Bij een begrafenis in Nederland kan je familie natuurlijk alsnog kiezen voor een door ons verzorgde uitvaart. Onze uitvaartverzorgers met specialistische kennis van een islamitisch afscheid staan voor ze klaar.

Lees meer over onze geldverzekering 

Daarom kies je voor een islamitische verzekering van DELA

 • Wij zijn een coöperatie: we geloven dat we er zijn voor elkaar
 • De winst die we maken, delen we met onze leden
 • Wij zijn een financieel gezonde verzekeraar én uitvaartverzorger
 • Onze uitvaartverzorgers hebben specialistische kennis van een islamitisch afscheid
 • Je krijgt een uitvaart volgens islamitische richtlijnen, zoals de wassing (Ghusl), het dodengebed (Djanazah) en Sadaqa
 • We werken samen met begraafplaatsen met eeuwige grafrust

 

 

Stel jouw uitvaartverzekering samen

Documenten

Algemene voorwaarden DELA UitvaartPlan

Productleeswijzer DELA UitvaartPlan

 
Met de verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars zie je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Zo kun je simpel de verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Verzekeringskaart UitvaartPlan diensten

Verzekeringskaart UitvaartPlan geld

 
Wij vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van onze dienstverlening en de kosten daarvan. De distributiekosten voor online afsluiten zijn € 19,20. In de vergelijkingskaart lees je wat je van ons kunt verwachten.

Vergelijkingskaart