• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Uitvaartinformatie in Rijswijk

  • Bespreek vrijblijvend je uitvaartwensen

     

  • Ontdek alle mogelijkheden in de regio Den Haag

  • Verschillende contactmogelijkheden

  • Geopend van maandag t/m vrijdag

Welkom bij DELA Uitvaartinformatiepunt in Rijswijk

Een mooi afscheid zorgt voor fijne herinneringen. De manier waarop we afscheid willen nemen verschilt van persoon tot persoon. Door nu al na te denken over je uitvaartwensen, ontzorg je jouw nabestaanden en weet je dat later alles goed geregeld is. 

Graag informeren wij je bij ons Uitvaartinformatiepunt over de verschillende mogelijkheden voor een mooi afscheid. Onze uitvaartverzorgers kennen de regio Den Haag tot in detail. Of het nu gaat om de mogelijke locaties, een uitvaart op het strand of de vele horecamogelijkheden. 

Wij helpen je vrijblijvend bij het bespreken van alle keuzes en het vastleggen van je wensen. Zo weten jouw nabestaanden later hoe jij het wil.

Wij staan voor je klaar

Je bent van harte welkom bij ons informatiepunt. Om jouw en onze gezondheid te kunnen garanderen, werken wij op dit moment alleen op afspraak. Natuurlijk volgen wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt ook een afspraak voor videobellen maken.

Goed om te weten

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij alleen geopend op afspraak.

Ook zonder verzekering

Wist je dat je niet verzekerd hoeft te zijn bij DELA om je wensen met ons te bespreken? Ook als je niet bij ons verzekerd bent ben je welkom voor een gesprek.  

Wist je dat je je uitvaartwensen ook schriftelijk vast kan leggen?

Naast een persoonlijk gesprek bij het Uitvaartinformatiepunt kun je je wensen zowel digitaal als schriftelijk invullen in het wensenboekje. Aan de slag met je eigen wensenboek? Dat kan hier. Ook zonder verzekering.

 

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Uitvaartinformatiepunt

Herenstraat 40
2282 BV Rijswijk