• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Uitvaartinformatie in Den Haag

  • Bespreek vrijblijvend je uitvaartwensen

     

  • Ontdek alle mogelijkheden in de regio Den Haag

  • Verschillende contactmogelijkheden

  • Geopend van maandag t/m vrijdag

Welkom bij DELA Uitvaartinformatiepunt in Den Haag

Een mooi afscheid zorgt voor fijne herinneringen. De manier waarop we afscheid willen nemen verschilt van persoon tot persoon. Door nu al na te denken over je uitvaartwensen, ontzorg je jouw nabestaanden en weet je dat later alles goed geregeld is. 

Graag informeren wij je bij ons Uitvaartinformatiepunt over de verschillende mogelijkheden voor een mooi afscheid. Onze uitvaartverzorgers kennen de regio Den Haag tot in detail. Of het nu gaat om de mogelijke locaties, een uitvaart op het strand of de vele horecamogelijkheden. 

Wij staan voor je klaar

Je bent van harte welkom op ons informatiepunt bij DELA Nieuw Eykenduynen | afscheidslocatie, uitvaartcentrum en begraafplaats in Den Haag. Hier helpen we je vrijblijvend bij het bespreken van alle uitvaartkeuzes en het noteren van je wensen. Zo weten jouw nabestaanden hoe jij het later wil.

Goed om te weten

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij alleen geopend op afspraak.

Ook zonder verzekering

Wist je dat je niet verzekerd hoeft te zijn bij DELA om je wensen met ons te bespreken? Ook als je niet bij ons verzekerd bent ben je welkom voor een gesprek.  

Een wensenboek invullen

Naast een persoonlijk gesprek bij het Uitvaartinformatiepunt kun je je wensen zowel digitaal als schriftelijk invullen in het wensenboek. Ook zonder uitvaartverzekering bij DELA.

 

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Uitvaartinformatiepunt

Kamperfoeliestraat 2A
2563 KJ Den Haag