• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Muziek en beeld tijdens de uitvaart

Maak een uitvaart persoonlijk met de favoriete muziek van de overledene en mooie foto’s of filmpjes. In al onze aula’s hangen beeldschermen voor (foto)presentaties.

Muziek tijdens de uitvaart

Heeft uw dierbare kenbaar gemaakt welke uitvaartmuziek zijn of haar voorkeur zou hebben? Dan kunt u deze nummers laten afspelen. Uiteraard kunt u zelf ook muziek uitzoeken. Vaak worden drie tot vier nummer afgespeeld: bij binnenkomst, één of twee tijdens de plechtigheid en één bij het verlaten van de aula.

Inspiratie voor muziek

Zoekt u inspiratie voor muziek tijdens een uitvaart? Bekijk en beluister dan de uitvaartmuziek Top 50 in ons online Muziekboek. Hou er rekening mee dat de muziek in het muziekboek alleen beschikbaar is in de DELA-crematoria. Twijfelt u of de uitvaart plaatsvindt in een crematorium van DELA, neem dan contact op met uw uitvaartverzorger.

Livemuziek

Wilt u dat op een afscheidsbijeenkomst livemuziek wordt gespeeld, dan kan dat. Op veel van onze locaties staat een piano in de afscheidsruimte. Ook een zanger(es), een koor of zelfs een volledige harmonie zijn welkom.


Praat mee op ons forum over dit onderwerp


Topic geopend op 26 april 2016

Topic: Welke uitvaartmuziek mag er op jouw uitvaart gedraaid worden?

Rianne: "Op een uitvaart is muziek vaak heel belangrijk. Het geeft een sfeer aan de dienst die past bij de persoon die herdacht wordt. Ook na de uitvaart kan muziek veel losmaken. Ik ben benieuwd naar wat jullie de mooiste uitvaartmuziek vinden." Praat mee op het forum.

30 reacties

 

Video en foto’s

Maak eens een slideshow met foto’s van de overledene of een filmpje. Onze uitvaartverzorger helpt u er graag bij. In steeds meer locaties is het bovendien mogelijk om de uitvaart op te nemen of meteen uit te zenden. Mensen die niet kunnen komen, kunnen er op zo’n manier toch bij zijn.

Aanleveren muziek en beeld

Heeft u eigen muziek of een fotopresentatie die u wilt gebruiken tijdens een afscheidsdienst? Hou dan rekening met een aantal aandachtspunten voor het aanleveren van muziek en beeld.

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers