• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Uitvaartmuziek Top 100

Bij bijna alle uitvaarten en crematies wordt muziek gedraaid. Hiermee geven de nabestaanden een persoonlijke invulling aan het afscheid, de overleden dierbare wordt herdacht met zijn of haar favoriete muziek. Daarbij geeft muziek troost.

Bepaalde liedjes zijn erg geliefd bij uitvaarten. Wil je weten wat de meest gedraaide nummers bij een begrafenis of crematie zijn? Bekijk en beluister dan de Uitvaartmuziek top 100. De Uitvaartmuziek Top 100 is een overzicht van de 100 nummers die het vaakst gespeeld worden tijdens onze uitvaartdiensten.

Staat het nummer dat je zoekt niet in de begrafenis- en crematiemuziek top 100? Of denk je dat je aan een uitvaartmuziek top 100 nog niet genoeg hebt om je keuze te maken? Blader dan door de gehele collectie van het Muziekboek. Als de uitvaartdienst wordt gehouden in een crematorium van DELA, dan kun je via het Muziekboek direct zelf je keuze doorgeven. Staat je eigen top 10 begrafenismuziek er niet tussen? Lever dan de muziek zelf aan. De uitvaartverzorger spreekt met je af hoe je de muziek kunt aanleveren.

 

Je muziekkeuze vastleggen

Weet jij al welke muziek je graag wilt tijdens jouw uitvaart? Of laat je de keuze aan anderen over? Leg je wensen nu al vast in bijvoorbeeld het Wensenboekje. Zo weten je naasten later precies hoe je het wilt.

Op zoek naar inspiratie? Bekijk de actuele uitvaartmuziek top 100 of beluister de uitvaartmuziek top 100 van afgelopen jaar op Spotify*.

*Dit is alleen voor inspiratie. De muziek voor een uitvaart kunt u uitzoeken via het muziekboek.