• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Ik kan de premie niet meer betalen

Ik moet financiële keuzes maken

Je denkt erover om jouw uitvaartverzekering stop te zetten omdat je de premie niet meer kunt betalen. Wij begrijpen dat je in deze situatie financiële keuzes moet maken. Wij denken graag met je mee. Wist je dat opzeggen niet altijd nodig is?

Als je financiële keuzes moet maken, is het juist verstandig om jouw uitvaartverzekering te houden. Bij het DELA UitvaartPlan stijgt de waarde van de verzekering namelijk automatisch mee als de uitvaartkosten stijgen. Het voordeel hiervan is dat je altijd de afgesproken uitvaart krijgt. De uitvaartverzekering biedt hierdoor een mooi resultaat waar je zelf niet tegenop kunt sparen. Bovendien hebben jouw nabestaanden dan geen zorgen over de kosten.

Ik wil minder betalen

Als je wilt, kun je (tijdelijk) minder premie betalen. Hiervoor zijn er twee opties:

  • Je verlaagt het aanvullende geldbedrag van dat bij jouw DELA UitvaartPlan in diensten hoort (tot minimaal € 662). Dit wijzig je eenvoudig via Mijn DELA.
  • Je maakt jouw polis (onder bepaalde voorwaarden) gedeeltelijk premievrij. Dit betekent dat je minder premie betaalt voor jouw uitvaartverzekering. Je verzekering loopt vervolgens door met een lager verzekerd bedrag. We zetten jouw UitvaartPlan in diensten dan om in een UitvaartPlan in geld. Je bent dan niet meer verzekerd voor een pakket uitvaartdiensten. Bij een overlijden krijgen de nabestaanden een geldbedrag uitgekeerd. Wil je gebruik maken van deze regeling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Een betaalregeling treffen

Soms komt een rekening op een moment dat het even niet uitkomt. Hier kunnen we een betalingsregeling voor afspreken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Meer informatie

Wil je meer weten over het verlagen van jouw premie of het afspreken van een betaalregeling? Neem contact op met onze klantenservice via 040 260 16 36
Heb je jouw verzekering afgesloten via een financieel adviseur? Neem dan met hen contact op voor meer informatie. 
Wil je toch opzeggen? Vul onderstaande formulier in.

 

Opzeggen

Wilt u nog iets toevoegen?

Persoonlijke gegevens

Aanhef*
Voorletters*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geboortedatum
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Polisgegevens

Polisnummer
Dossiernummer
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.00 tot 20.00 uur.

Chat met onze medewerkers

Chat met onze medewerkers