• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Verhalenbundel

Hoe je de draad van het leven weer oppakt, is voor iedereen anders. Download onze bundel met verhalen en lees hoe anderen de draad van het leven weer oppakken.

 

Hoe pak jij de draad van het leven weer op?

In deze vlog gaat Wout de straat op om mensen te bevragen over het onderwerp doorgaan na een verlies. Hoe pak je dan de draad van het leven weer op? Iedereen doet dat op zijn eigen manier. De een kiest er voor om het veel met anderen te hebben over diegene die er niet meer is, de ander zondert zich af en verwerkt het verlies liever alleen. Bekijk de video en zie hoe Nederlanders omgaan met het verlies van een dierbare.

Online wensenboek

Ken je ons online wensenboekje al? Je kunt eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken er moeten worden geregeld.

Herinneringen levend houden

Het vasthouden van herinneringen helpt je om de draad van het leven weer op te pakken. Maar hoe je dierbare herinnert, is voor iedereen anders. Mariko liet een bijzondere tattoeage zetten ter herinnering aan haar moeder, Petra richtte haar huis in met erfstukken van haar schoonouders. Lees op het blog hoe anderen herinneringen aan hun dierbaren levend houden.

Download de verhalenbundel

Hoe je de draad van het leven weer oppakt, is voor iedereen anders. De één vindt troost in een mooi gedenkteken en praat daarover. De ander houdt herinneringen in stilte levend met een bijzonder erfstuk. Mensen herinneren en rouwen anders, op hun eigen manier. Download onze bundel met verhalen en lees hoe anderen de draad van het leven weer oppakken.

Op straat gevraagd

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.