• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een afscheid naar wens in Goes

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Open, lichte en sfeervolle ruimtes
  • Kleinschalig crematorium en uitvaartcentrum
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Het Zeeuwse Land in Goes

Het Zeeuwse Land is centraal gelegen op een goed bereikbare plek in Goes. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen

Rondleiding aanvragen

Bekijk de video

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

Wil je meer foto's zien? Bekijk dan alle foto's.

Goed om te weten

Wij zijn er voor iedereen

Iedereen is welkom om gebruik te maken van ons crematorium en uitvaartcentrum, ook zonder DELA-verzekering. Kijk hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Opbaring in ons uitvaartcentrum

Je dierbare kan worden opgebaard in ons uitvaartcentrum. Hier vindt ook de verzorging plaats en kan er een eventuele balseming worden gedaan. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot rouwbezoeken en condoleances.

Openbaar vervoer

Het crematorium en uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op station Goes neem je bus 225 richting ’s Gravenpolder tot bushalte ‘De Groe’. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen. Vanaf Station Goes kun je ook bus 185 nemen tot bushalte ‘Ziekenhuis Goes’. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen.

Openingstijden

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 9.30 tot 19.30 uur.

Advies en verkoop herinneringsproducten: di/do/za (alleen op afspraak)

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven Crematoria
Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure

Overige informatie

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
PDF Huisregels Crematoria
PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Het Zeeuwse Land in Goes

Crematorium, Uitvaartcentrum