• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Het Zeeuwse Land in Goes

Afscheid nemen in een mooie omgeving neemt geen verdriet weg maar kan wel helpen bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment. Daarom is er veel aandacht besteed aan de inrichting en sfeer van onze locatie. Ook staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. We willen nabestaanden graag ontzorgen en proberen om aan alle wensen te voldoen. Crematorium en uitvaartcentrum Het Zeeuwse Land is centraal gelegen in Midden Zeeland en via alle kanten goed bereikbaar via afrit 35a vanaf de A58.

Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

Het Zeeuwse Land in Goes

Crematorium, Uitvaartcentrum

Afscheidsdiensten: ma t/m za 09:30 - 19:30 uur.
Winkel voor advies en herinneringsproducten: dinsdag, donderdag en zaterdag, alleen op afspraak.
Bezoeken in uitvaartcentrum op afspraak.

Sfeervol afscheid op een compacte locatie

Onze locatie is compact opgezet maar heeft alles onder één dak om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Ons pand is sfeervol ingericht met sprekende kleuren en veel kunst. Zo is er in de aula een uniek glaskunstwerk verwerkt in de muur.

Door onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel, gastgericht en denken we graag met u mee over de mogelijkheden binnen onze locatie. Van afscheid nemen met een klein gezelschap in onze huiskamer tot het gebruikmaken van onze condoleanceruimte met terras. Alle onze ruimtes zijn flexibel inzetbaar, waardoor er maar weinig is dat niet kan. Onze verzorgingsruimte is geschikt om samen met familie de verzorging te doen of rituele bewassingen uit te voeren. U kunt gebruik maken van onze familiekamer voor een rouwbezoek variërend van 45 minuten tot enkele uren. Daarnaast hebben we een gezinskamer waar naaste familieleden nog even bij elkaar kunnen komen voordat de uitvaart begint. In de aula hebben we 120 zitplaatsen en er is plaats voor 100 staande gasten. De mogelijkheden voor beeld en geluid zijn uitgebreid. Ook is er een vleugel beschikbaar.

Na de uitvaart nog even napraten met gasten en herinneringen ophalen aan de overledene. De condoleance, ook wel ‘koffietafel’ genoemd, is hier een mooi moment voor. In onze lounge kan een breed assortiment aan horeca genuttigd worden. Van koffie met iets zoets tot hartige hapjes met een goed glas wijn. Of een biertje met bitterballen, en vanzelfsprekend hebben we diverse Zeeuwse lokale specialiteiten.

Graag staan we voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team het Zeeuwse Land

Impressie van onze locatie

Uitvaart Top 50