• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een 24-uurskamer in ons uitvaartcentrum

Soms is een thuisopbaring niet mogelijk of je wilt je dierbare liever niet thuis opbaren. Maar je hebt misschien wel de behoefte aan een ‘eigen plek’. Dan bieden we je met onze 24-uurs kamers een mooie oplossing.

Een uitvaart regelen in coronatijd

Een uitvaart regelen we altijd samen. Op dit moment regelen we het afscheid via videobellen. Als dit echt niet mogelijk is, kunnen we alternatieven bieden. Zo zorgen we samen voor een mooi en persoonlijk afscheid op de manier die jij fijn vindt.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart in coronatijd? Bekijk onze corona-informatiepagina.

24-uurskamers tijdelijk gesloten

Helaas kunnen we vanwege de regels van het RIVM tijdelijk geen 24-uurskamers aanbieden. 
Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Toegang zonder afspraak

Kies je voor een 24-uurskamer, dan krijg je de sleutel van een eigen rouwkamer in het uitvaartcentrum. Je kunt zo vaak komen als je wilt en net zo lang blijven als je wilt, dag en nacht. Zonder afspraak, op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Jij bent de enige die toegang heeft tot de kamer.

Op een persoonlijke manier rouwbezoek ontvangen

De 24-uurskamers zijn intieme en sfeervolle ‘huiskamers’. De kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte. Zo kunnen ook naasten die de overledene liever niet zien, deelnemen aan het rouwbezoek. Je kunt de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

Kom gerust een keertje kijken

Wil je graag een 24-uurskamer vooraf al eens bekijken, neem gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Bijna al onze vestigingen hebben een 24-uurskamer.