• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Praktische hulp

Heb je hulp nodig bij praktische zaken? Wij helpen je graag. We kunnen je bijvoorbeeld handvatten geven voor het goed regelen van de bankzaken. Of voor het opzeggen van abonnementen.  Maar ook voor het leegruimen van een woning.

Wat moet ik allemaal regelen?

Welke organisaties moet ik informeren? Wat gebeurt er met het geld op de bankrekeningen? En wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met het rijbewijs en paspoort? Er zijn veel administratieve zaken die geregeld moeten worden. Samen maken we een overzicht. En we bespreken hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Kan ik hulp krijgen bij het leegruimen van een woning?

Het komt regelmatig voor dat nabestaanden hulp nodig hebben bij het leegruimen en schoonmaken van een woning. Wij kunnen je informeren over organisaties die je daarmee helpen.

Wat doe ik met een achtergebleven huisdier?

Soms blijft er na een overlijden een huisdier achter, dat niet in de directe omgeving geplaatst kan worden. Wij kunnen je in dat geval verwijzen naar betrouwbare instanties die speciaal gericht zijn op het herplaatsen van dieren die hun baasje hebben verloren.

Contact met ons opnemen?

Bel ons via 040 260 10 20. We zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of vul ons contactformulier in.