• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keer per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.

 

5 voorbeelden om bijzondere herinneringen te maken

Mooie momenten met elkaar vergeet je niet. Het liefst willen we er méér van. Deze mensen maken gewone momenten, maar ook momenten die je maar één keer meemaakt, extra bijzonder. De één vraagt haar oma als bruidsmeisje op haar bruiloft. De ander herleeft een belangrijke levensgebeurtenis met zijn dochter. We zetten de meest bekeken, bewust gemaakte momenten op een rijtje.

Ray neemt in vijf maanden 148 foto’s van zijn vriendin, met ‘will you marry me’ in beeld. Ze had niks door.

Ray bereidde zijn huwelijksaanzoek maandenlang voor. Hij vertelde zijn vriendin haar zwangerschap vast te willen leggen als herinnering voor de baby. In werkelijkheid nam hij 148 foto’s met een briefje met ‘will you marry me’ in beeld. Toen Ray na 5 maanden dan toch echt op zijn knieën ging, zei vriendin Claire volmondig ja.

bron: YouTube
© Ray Smith

Oma Betty deelt haar laatste momenten met de wereld

De achterkleinzoon van Betty opende een Instagram account voor zijn lieve oma. Hij wilde de laatste fase van haar leven vieren. Oma Betty trok 470k volgers die met haar meeleefden tijdens haar gevecht tegen kanker.

bron: Instagram

Geheime kamer in huis om dochter te verrassen

De ouders van dit meisje hebben voor haar geboorte voorbereidingen getroffen om hun dochter een onvergetelijk moment te geven. In huis maakten ze een geheime kamer die hun dochter op 6-jarige leeftijd met behulp van een schatkaart kon vinden. 

bron: YouTube

Ook oma was bruidsmeisje

De oma van Christine twijfelde lang voordat ze ja zei. Want, dacht ze: wie wil er een 89-jarige als bruidsmeisje? Oma zei uiteindelijk toch ja, en verscheen naast de bruid op de bruiloft.

bron: www.phillymag.com
© Sweetwater Portraits, Julie Melton

Vader maakt trouwfoto’s opnieuw met dochtertje na overlijden van zijn vrouw

De originele trouwfoto’s maakten Ben en zijn vrouw Ali in hun nog leegstaande huis: de plek waar zij een nieuw begin zouden maken. Nadat Ali veel te jong aan kanker overlijdt, maakt Ben 4,5 jaar later met dochtertje Olivia een nieuw begin. Voordat ze verhuisden maakten ze de foto’s opnieuw.

bron: www.today.com
© Melanie en Adam Pace van Loft3 photography

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keer per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.