• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Haarlem

  • Geschikt voor grote en kleine groepen

  • Rouwkamer met 24-uurs toegang
  • Verzorgingsruimte voor rituele bewassing

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Zijlweg | uitvaartcentrum in Haarlem

Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is uitvaartcentrum DELA Zijlweg in Haarlem een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Haarlem

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Haarlem en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Zijlweg per openbaar vervoer bereiken?

Ja, in de buurt van ons uitvaartcentrum in Haarlem bevindt zich bushalte NOVA College. Vanaf daar is het nog ongeveer een minuutje lopen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum Zijlweg in Haarlem terecht?

Ja, iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum DELA Zijlweg, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Zijlweg?

Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur. In de avonduren en in het weekend op afspraak.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Ja, alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Waar en wanneer kan ik bloemen afgeven?

Je kunt je bloemen afgeven bij de hoofdingang. Van ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 en op za/zo en feestdagen van 13.00 tot 14.00 uur. Bloemisten kunnen ook gebruik maken van de achteringang.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Zijlweg - uitvaartcentrum in Haarlem

Zijlweg 183
2015 BG Haarlem
Uitvaartcentrum