• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Roosendaal

  • Uitvaartcentrum aan de begraafplaats
  • Kleurrijke inrichting en sfeervolle ruimtes
  • Verzorgingsruimte voor rituele wassingen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Rietdael | uitvaartcentrum in Roosendaal

DELA Rietdael is gelegen aan Begraafplaats Zegestede. Dankzij de kleurrijke inrichting en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op loopafstand van aula De Drie Zwanen en afscheidslocatie De Vier Jaargetijden.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum Rietdael in Roosendaal. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Rondleiding aanvragen

Uitvaart regelen Roosendaal

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Roosendaal en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik uitvaartcentrum DELA Rietdael in Roosendaal per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Roosendaal kun je bus 312 nemen tot aan bushalte ‘D Dijk’. Vanaf daar is het nog ongeveer tien minuten lopen.

Waar vind ik het uitvaartcentrum DELA Rietdael in Roosendaal?

Het adres van ons uitvaartcentrum is Rucphensebaan 93B. Op het terrein van het uitvaartcentrum zijn meerdere locaties gevestigd. Ons uitvaartcentrum (vooraan) en aula De Drie Zwanen (achteraan) zijn bereikbaar via de grote parkeerplaats. Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden en de begraafplaats zijn bereikbaar via de naastgelegen kleinere parkeerplaats.

Wat zijn de openingstijden van het uitvaartcentrum DELA Rietdael?

Openingstijden: op afspraak geopend.

Telefonisch bereikbaar: maandag t/m zondag van 8.30 tot 20.30 uur. 

Wanneer kan ik mijn bloemen afgeven?

Je kunt je bloemen (voorzien van de naam van de overledene) afgeven bij onze bloemennis, dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Je vindt de bloemennis aan de achterzijde van ons uitvaartcentrum, bereikbaar via de leveranciersingang.

Kan mijn dierbare gecremeerd worden bij uitvaartcentrum DELA Rietdael?

Bij ons uitvaartcentrum vinden geen crematies plaats. Je kunt bij ons wel afscheid nemen in kleine kring. De crematie kan daarna plaatsvinden bij crematorium Zegestede dat zich op loopafstand bevindt.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.
Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Rietdael - uitvaartcentrum in Roosendaal

Rucphensebaan 93B
4706PH Roosendaal
Uitvaartcentrum