• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Associatie Uitvaartverzorging in Zaandam

Associatie Uitvaartverzorging en DELA hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op het verzorgen van uitvaarten en dienstverlening. Wij hebben onderzocht hoe wij onze krachten in de regio Noord-Holland konden bundelen. Op basis van die verkenning, hebben we de weloverwogen keuze gemaakt om een dochteronderneming van DELA te worden. Dit betekent dat we profiteren van de schaalgrootte van DELA, terwijl we onze persoonlijke en lokale benaderingen kunnen behouden.

Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

Uitvaartcentrum Zaandam van Associatie Uitvaartverzorging ligt aan de Jan van Scorelstraat in Zaandam, achter de Vincent van Goghweg. Het uitvaartcentrum is een licht gebouw met een warm interieur en een karakteristieke binnentuin. Of u nu voor een begrafenis of crematie kiest, uitvaartcentrum Zaandam biedt u de ruimte om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare.