• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Associatie Uitvaartverzorging in Zaandam

Associatie Uitvaartverzorging en DELA hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op het verzorgen van uitvaarten en dienstverlening. Wij hebben onderzocht hoe wij onze krachten in de regio Noord-Holland konden bundelen. Op basis van die verkenning, hebben we de weloverwogen keuze gemaakt om een dochteronderneming van DELA te worden. Dit betekent dat we profiteren van de schaalgrootte van DELA, terwijl we onze persoonlijke en lokale benaderingen kunnen behouden.

Chat met onze medewerkers

Uitvaartcentrum Zaandam van Associatie Uitvaartverzorging ligt aan de Jan van Scorelstraat in Zaandam, achter de Vincent van Goghweg. Het uitvaartcentrum is een licht gebouw met een warm interieur en een karakteristieke binnentuin. Of u nu voor een begrafenis of crematie kiest, uitvaartcentrum Zaandam biedt u de ruimte om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare.

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.