• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Algemeen Belang DELA Groningen

Ons uitvaartcentrum in het hart van de provincie Groningen ligt in een prachtig groene omgeving en vlakbij Crematorium Groningen en Begraafplaats Selwerderhof.

Bouw nieuw crematorium

Binnenkort verschijnt aan het Hoendiep in Groningen ons duurzaamste crematorium. In oktober 2020 zijn we begonnen met de bouw van dit nieuwe crematorium. De eerste crematies kunnen hier waarschijnlijk medio 2022 plaatsvinden. Meer informatie over de bouw van het nieuwe crematorium.

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

Uitvaartcentrum Algemeen Belang in Groningen

Esdoornlaan 187
9741 KC Groningen
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen en ontmoeten

Algemeen Belang DELA werkt samen met begraafplaats Selwerderhof en de Wierdebegraafplaats van Het Groninger Landschap. Het Groninger Landschap is de eigenaar en natuurbeheerder van deze natuurbegraafplaats. Algemeen Belang DELA verzorgt alle uitvoerende werkzaamheden zoals:

  • We zorgen ervoor dat u een graf kunt reserveren bij leven
  • We zorgen dat het graf wordt gegraven en gesloten
  • We zijn aanwezig bij de begrafenis om alles in goede banen te leiden
  • We verzorgen de planning van de begrafenis
  • Als u dat wilt verzorgen wij ook de hele uitvaart.

Zo kunnen we u met alles van dienst zijn en dat doen we graag. Het maakt niet uit of u wel of geen lid van DELA bent. We zijn er voor iedereen.

Wierdebegraafplaats

Bent u geïnteresseerd in de Wierdebegraafplaats en wilt u meer weten over onze betrokkenheid? Dat kan, we informeren u graag en staan u bij met al onze kennis en medewerkers.
Wij kunnen samen met u de natuurbegrafenis op de Wierdebegraafplaats regelen en verzorgen. U kunt ons dag en nacht bellen via telefoonnummer 050 700 15 06.

Algemeen belang GroningenAlgemeen belang Groningen

Algemeen Belang in Groningen

Esdoornlaan 187
Postbus 2066, 9704 CB Groningen

Natuurbegraafplaats Wierde

Paddepoelsterweg 4

9738 TE Adorp

Chat met onze medewerkers