• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Welkom bij Algemeen Belang DELA Groningen

In oktober 2020 zijn we begonnen met de bouw van ons milieuvriendelijkste crematorium en uitvaartcentrum. We hebben dit nieuwe crematorium en uitvaartcentrum aan het Hoendiep in Groningen geopend in het voorjaar van 2022.

Het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum in Groningen

Het milieuvriendelijke DELA Hoentocht | crematorium en uitvaartcentrum in Groningen is gelegen op een prachtige plek met veel groen en water. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Je bent van harte welkom bij het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je hier hebt.

DELA Hoentocht - crematorium en uitvaartcentrum in Groningen

Hoendiep 152
9745 EA Groningen
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie

Afscheid nemen en ontmoeten

Algemeen Belang DELA werkt samen met begraafplaats Selwerderhof en de Wierdebegraafplaats van Het Groninger Landschap. Het Groninger Landschap is de eigenaar en natuurbeheerder van deze natuurbegraafplaats. Algemeen Belang DELA verzorgt alle uitvoerende werkzaamheden zoals:

  • We zorgen ervoor dat je een graf kunt reserveren bij leven
  • We zorgen dat het graf wordt gegraven en gesloten
  • We zijn aanwezig bij de begrafenis om alles in goede banen te leiden
  • We verzorgen de planning van de begrafenis
  • Als je dat wilt verzorgen wij ook de hele uitvaart.

Zo kunnen we je met alles van dienst zijn en dat doen we graag. Het maakt niet uit of je wel of geen lid van DELA bent. We zijn er voor iedereen.

Wierdebegraafplaats

Ben je geïnteresseerd in de Wierdebegraafplaats en wil je meer weten over onze betrokkenheid? Dat kan, we informeren je graag en staan je bij met al onze kennis en medewerkers. Wij kunnen samen de natuurbegrafenis op de Wierdebegraafplaats regelen en verzorgen. Je kunt ons dag en nacht bellen via telefoonnummer 050 700 15 06.

Algemeen belang GroningenAlgemeen belang Groningen

Algemeen Belang DELA in Groningen

Hoendiep 152
9745 EA Groningen

Natuurbegraafplaats Wierde

Paddepoelsterweg 4
9738 TE Adorp

Chat met onze medewerkers