• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Algemeen Belang DELA Groningen

Ons uitvaartcentrum aan de Esdoornlaan ligt in de nabijheid van Crematorium Groningen en Begraafplaats Selwerderhof. Andere noordelijke begraafplaatsen en crematoria zijn door onze ligging bij de Noordelijke Ringweg eenvoudig bereikbaar.

Uitvaartcentrum Algemeen Belang in Groningen

Esdoornlaan 187
9741 KC Groningen
Uitvaartcentrum

Algemeen Belang in Groningen

Esdoornlaan 187
Postbus 2066, 9704 CB Groningen

Uw wensen staan centraal

Ons eigen uitvaartcentrum aan de Esdoornlaan biedt uitstekende faciliteiten voor zowel kleinere als grotere gezelschappen. Bijzonder zijn onze 24-uurs rouwkamers die optimale privacy waarborgen in een huiselijke, intieme sfeer. Hier kunnen nabestaanden 24 uur per dag terecht om te waken bij de overleden dierbare. Het uitvaartcentrum van Algemeen Belang DELA aan de Esdoornlaan in Groningen is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Via de representatieve entree en garderobe bereikt u de flexibel indeelbare aula, geschikt voor kleinere en grotere groepen. U bent uiteraard welkom voor een persoonlijke rondleiding. Graag tonen wij u onderstaand een impressie van onze ruimtes.

Wij beschikken over een multifunctionele aula. Hier kunnen uitvaartplechtigheden plaatsvinden, maar ook condoleances. Door de flexibele indeling kan een intieme setting worden gemaakt voor bijeenkomsten in kleine kring, maar ook grote plechtigheden met zitplaatsen voor 80 aanwezigen. Natuurlijk is er een muziekinstallatie voor de muziek die u graag tijdens een plechtigheid wilt beluisteren en een spreekgestoelte met microfoon. Daarnaast is het in ons uitvaartcentrum mogelijk om een geluidsopname van de plechtigheid te laten maken.

Er zijn verschillende catering mogelijkheden; van koffie met cake of soep met broodjes tot luxe arrangementen met wijn en hapjes. Uw uitvaartverzorger informeert u hier graag nader over.

Team Algemeen Belang DELA

Chat met onze medewerkers