• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Heeze

  • Rustig gelegen in een bosrijke omgeving
  • Prachtig uitzicht op de grote vijver
  • Huiselijk en sfeervol ingerichte ruimtes
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Crematorium DELA Heeze wordt verbouwd

Vanaf maandag 22 april 2024 is ons crematorium in Heeze gesloten voor een verbouwing en verduurzaming. De strooivelden en urnentuin blijven open, maar houd bij een bezoek rekening met eventuele bouwoverlast. Tijdens de verbouwing vinden afscheidsdiensten en crematies plaats bij uitvaartlocaties in de omgeving: Berkendonk in Helmond, De Hoge Boght in Veldhoven, Rijtackers in Eindhoven, DOMUSDELA in Eindhoven en Midden-Limburg in Baexem. Rond december 2024 verwachten wij ons vernieuwde crematorium te heropenen.

Wat kun je verwachten van het nieuwe crematorium?

In ons nieuwe crematorium willen we het buitengevoel naar binnen halen door grote ramen te plaatsen in de aula. Daarnaast maken we een sfeervolle huiskamer waar je een afscheidsdienst in klein gezelschap kunt houden. Ook verduurzamen we ons crematorium door het beter te isoleren, aardgasvrij te maken en een elektrische crematieoven te installeren.

Ontwerp van het nieuwe crematorium

Ontwerp van het nieuwe DELA-crematorium in Heeze

Welkom bij DELA Heeze | crematorium

DELA Heeze is rustig gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Dankzij het huiselijk en sfeervol ingerichte crematorium is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium in Heeze. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen

Rondleiding aanvragen

Uitvaart regelen Heeze

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Heeze en omgeving.

Bekijk de video van het crematorium

Foto's van het crematorium

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Heeze per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium is helaas minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Heeze of Maarheeze is het wel mogelijk om een taxi te nemen. Er gaat ook een buurtbus tussen Heeze, Sterksel, Maarheeze, Someren-Heide en Someren.

Wat zijn de openingstijden van het crematorium in Heeze?
  • Afscheidsdiensten: ma t/m za van 9.30 tot 17.30 uur
  • Terrein/strooiveld: Altijd toegankelijk
  • Ophalen as: di/wo/vrij/za van 9.30 tot 16.00 uur
  • Advies en verkoop herinneringsproducten: ma t/m za van 9.00 tot 16.00 uur

Let op: in het geval van onverwachte of bijzondere omstandigheden kunnen deze tijden afwijken.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium en de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven Crematorium Heeze 2024
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de inlay vertrouwde smaken

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
PDF Huisregels Crematoria 2024
PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Heeze - crematorium

Somerenseweg 120
5591 TN Heeze
Crematorium, Ceremonielocatie