• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

DELA Uitvaartcentrum

DELA heeft uitvaartcentra in het hele land. Er is bijna altijd wel een DELA uitvaartcentrum in uw regio. Waar wij geen eigen uitvaartcentrum hebben, werken wij samen met lokale uitvaartverzorgers.

Rouwbezoek in het uitvaartcentrum

In elk uitvaartcentrum zijn rouwkamers waar u samen kunt zijn met dierbaren en op uw eigen manier afscheid kunt nemen. De rouwkamers in elk uitvaartcentrum van DELA bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd stukje waar de overledene ligt opgebaard. Ook nabestaanden die liever niet willen kijken, kunnen hierdoor gerust op rouwbezoek komen. Ook heeft bijna elk uitvaartcentrum een 24-uurskamer. U krijgt een eigen sleutel en mag komen wanneer u maar wilt, desnoods midden in de nacht.

Afscheidsbijeenkomst in het uitvaartcentrum

De ruimtes in elk uitvaartcentrum zijn ingericht met comfortabele meubels, passende kunst en warme kleuren. Deze huiselijke inrichting helpt om goede herinneringen over te houden aan het afscheid. Uiteraard heeft elk uitvaartcentrum van DELA een of meer mooie ruimtes om na de afscheidsbijeenkomst bij elkaar te komen. Voor koffie, broodjes, of misschien wel voor wijn en tapas. Bijna alles is mogelijk.